Wijn experience

Top 50 – Beste wijngaarden ter wereld 2020

De website worldsbestvineyards.com, organiseert jaarlijks de Top 50 – Beste wijnhuizen ter wereld 2020 verkiezingen. Deze Top 50 lijst de wijnhuizen op met de beste wijn experience ter wereld. Een mooie lijst…

Lees meer »
wijntoerisme

Kwaliteit wijntoerisme Frankrijk

Wat het vaak net wat charmanter maakt om op wijnreis naar Frankrijk te gaan is dat we veel van Franse wijnen houden, de Franse hospitaliteit, en last but not least, het is makkelijk bereikbaar met trein, auto en vliegtuig.

Lees meer »
wijntoerisme

Wijntoerisme voor families : familievriendelijke wijnvakantie

Wil je op wijnvakantie met je partner en kinderen? Er zijn uitstekende mogelijkheden voor familievriendelijk wijntoerisme. Frankrijk, Italië, Portugal zijn enkele van de mogelijkheden waar je graag met je gezin naartoe wilt gaan om heerlijk te genieten van je kinderen, de rust, de natuur, en… wijntoerisme.

Lees meer »
Algemeen

Wijn FAQ ’s : enkele weetjes vragen

In deze blogpost beantwoorden we graag een aantal vragen rond de wijn. Wat is wijn nu eigenlijk, hoe is het gemaakt, hoe ontstaan de verschillen tussen rode, witte en rosé wijnen, en nog veel meer vragen die altijd handig zijn om nog even te weten voor het geval dat. Wijn is wat dat betreft een ontzettend gevarieerde drank.

Lees meer »