Teambuilding tussen de wijngaarden

Teambuilding tussen de wijngaarden

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Wanneer u een teambuilding activiteit zoekt voor uw bedrijf dan is het wijn thema uiterst origineel. Als wijnreizen specialist bent u bij ons op het juiste adres voor een geslaagde teambuilding. Wijnproeven, wijnwandelen, een fietstocht of uitdagender zoals de druivenoogst, er is veel mogelijk rond het wijnthema. De wijngaarden vormen hierbij het ideale kader voor inspiratie, beleving en cohesie. We regelen uw teambuilding sessie van A tot Z in België of een ander wijnland. Of het doel van uw teambuilding nu draait rond het verbeteren van communicatie, het motiveren door samen inspanningen te verzorgen of een ander doel heeft, we regelen het.

Uiteraard zijn services zoals vervoer, waar nodig accommodatie, eventueel een vergaderzaal steeds inbegrepen. Maar we kunnen ook zorgen voor een communicatieadviseur, een teambuilding coach enzovoort. Alle teambuilding aanvragen zijn daarom steeds op maat zodat we zo goed mogelijk uw wensen kunnen meenemen.

Waarom is een sterk en goed georganiseerde teambuilding event voor uw bedrijf belangrijk ?

Het doel van elk teambuilding event is de collegialiteit, communicatie, saamhorigheid, het vertrouwen in elkaar en nog vele andere punten te verstevigen binnen uw organisatie en naar de hiërarchie toe. Of u nu een vennootschap bent, een overheidsinstantie of een vrijwilligersorganisatie, elke bedrijfsvorm heeft weleens een boost nodig.

De voordelen van een sterk en goed georganiseerde teambuilding event voor uw bedrijf zij niet te onderschatten. Betere communicatie, meer efficiëntie en effectiviteit, makkelijker feedback durven te geven zijn slechts enkele voorbeelden. Hopelijk heeft uw doelgroep er zin in gekregen en voelt het zich gemotiveerder dan ooit om de geformuleerde doelstelling voor het event na te streven. Een georganiseerde teambuilding event stimuleert dit. Een unieke locatie in de wijngaarden nog meer !

Hoe en wat met teambuilding ?

Teambuilding is gericht op teamwork en -geest, communicatie, de verbondenheid en het vertrouwen te testen en verbeteren. Maar welke activiteiten binnen wijntoerisme kunnen hier dan op aansluiten ? Druivenoogst is een uiterst geschikte activiteit. Door goede communicatie, organisatie en verbondenheid vormt het duo een miniteam binnen het grote team. Zo zorg je dat he gesynchroniseerd te werk gaat aan hetzelfde ritme langs de rij wijnstokken en voorkom je dat je je in de vingers knipt ! Andere activiteiten kunnen zijn fietsen, wandelen of waarom niet een kookatelier ? In totaal hebben meer dan 35 activiteiten om uit te kiezen. Zelfs wanneer de activiteit niet in onze lijst staat, kunnen we deze op maat en naar wens van u als klant regelen binnen ons uitgebreide netwerk.

Waarom Wijnrondreizen.com voor de organisatie van uw teambuilding ?

  • Tal van unieke locaties tussen de wijngaarden en rond het wijnthema voor meer inspiratie
  • Altijd een originele insteek
  • Persoonlijke service
  • We gaan op zoek naar de beste oplossingen die u bij uw teambuilding activiteit beoogd
  • We zorgen voor een goed georganiseerd en liefst gevarieerd invulling van het programma