Een incentive voor uw bedrijf tussen de wijngaarden

Een incentive voor uw bedrijf tussen de wijngaarden

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Wilt u een incentive organiseren voor uw bedrijf ? Zo beloont u uw medewerkers voor hun inzet en positieve resultaten of bedankt u hen voor het bijstaan van uw bedrijf in moeilijke tijden. Een wijn incentive is zeker origineel. Welke vorm de incentive voor uw bedrijf ook aanneemt, een incentive ontvangen of meedoen aan, is een welkom moment. Kies voor een extra originele incentive rond het thema wijn en u zult uw medewerkers des te meer aangenaam verrassen. Wij organiseren uw bedrijfsincentive steeds op maat zodat het helemaal aansluit bij de waarden van uw bedrijf.

Dankzij onze uitgebreide kennis op het gebied van groepsreizen en diepgaande expertise rond het wijnthema geeft u de organisatie van uw incentive voor uw bedrijf in goede handen. Bovendien kijken we steeds nauw naar het beoogde budget zodat uw bedrijfskosten binnen de perken blijven. Vergis u niet, een incentive organiseren kost veel tijd en moeite welke u liever uit handen geeft. Bij elke incentive staat bij ons voorop uw doelgroep kwaliteit te geven en plezier te laten beleven.

Wat is een incentive?

Allereerst wat is een incentive ? Een incentive voor uw bedrijf kan verschillende vormen aannemen terwijl het primaire doel een zekere doelgroep te stimuleren naar een bepaald doel toe of om hen te bedanken voor hun inzet (loyaliteit). De doelgroepen kunnen zijn verkopers, afnemers, een specifieke afdeling binnen uw bedrijf of enige doelgroep welke u meent te willen stimuleren om uw bedrijf vooruit te brengen.

Een incentive is meestal een arrangement in de vorm van bijvoorbeeld een korte reis van maximaal 4 tot 5 dagen maar doorgaans gaat het om drie dagen. Uiteraard zijn dag incentives ook mogelijk. Tijdens deze tijdsspanne worden er verschillende activiteiten georganiseerd zoals fietsen, wandelen of een culinaire activiteit. Als wijnreizen specialist voegen daar ook graag wijnproeverijen en andere activiteiten rond de wijn bij. Naast deze activiteiten houdt de incentive in de meeste gevallen ook een goed diner in, bijvoorbeeld in een bistronomisch of liefst gastronomisch restaurant. Andere toevoegingen kunnen zijn een masterclass rond wijn, netwerkmogelijkheden. Dit allemaal om uw doelgroep een ongeëvenaard moment rond het wijnthema te bieden.

Wat is een incentive reis ?

Wanneer u meer wilt dan enkel een bonus geven aan uw doelgroep, bijvoorbeeld uw verkopers of prospects, dan is een incentive reis voor uw bedrijf misschien net wat u nodig heeft. Als u het combineert met wijn is het ook nog eens origineel ! Met een incentive reis draait het om samen beleven en mooie herinneringen mee naar huis nemen die nog lang zullen bijblijven. Hierbij kiest u voor een arrangement naar uw wijnland dat de voorkeur verdient. Uiteraard helpen we u graag verder met een keuze maken mocht het nog niet vaststaan.

Waarom kiezen voor Wijnrondreizen.com voor je incentive ?

We organiseren uw incentive tot in de puntjes en het liefst op een persoonlijke manier van A tot Z. We schenken zowel aandacht aan de extra’s voor vertrek als de extra’s na terugkomst. Het programma ter plaatse wordt zo efficiënt mogelijk afgelegd zodat uw team het maximale uit de incentive haalt. Als de #1 wijntoerisme expert van de Benelux regelen we voor u vervoer (Privé charter ook mogelijk), accommodaties, activiteiten en meer.