Uw zakelijk evenement tussen de wijngaarden

Uw zakelijk evenement tussen de wijngaarden

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Organiseer uw zakelijk evenement in de wijngaarden !

Originaliteit nodig ? Ga voor zakelijk wijntoerisme op maat ! Staat u op het punt een zakelijk evenement te organiseren voor uw bedrijf ? Wilt u een incentive organiseren voor uw medewerkers om ze te belonen voor hun waardevolle diensten van het afgelopen jaar ? Een seminar of juist een teambuilding event ? Wijnrondreizen.com helpt u bij het organiseren van uw zakelijk evenement binnen de prachtige wereld van wijn. Originaliteit is ook innovatief denken en vooruitstrevend zijn !  We zijn er voor uw bedrijf. We organiseren :

  1. Incentives
  2. Personeelsfeest
  3. Seminars en vergaderingen
  4. Teambuilding sessies
  5. Zakelijk events op maat

Uiteraard kunnen we voor elk soort event de gewenste locatie privatiseren. Uiteraard gaan we systematisch samen met u te werk. Doelgroep, doel, netwerken, marketingopportuniteiten volop benutten, kleinschaligheid en het wijnthema beleven. Dit zijn slechts enkele punten waarmee we rekening houden en die voor ons vanzelfsprekend zijn.

Welk zakelijk evenement wilt u organiseren ? Kies uit :

De juiste adressen voor uw zakelijk evenement op maat

Of u nu een klein wijnhuis zoekt met een restaurant en vergaderruimte voor uw bedrijfsevenement zoals een seminar of vergadering, dan wel een wijnhuis met kleinschalige accommodatie om deze geheel af te huren voor uw incentive, Wijnrondreizen.com helpt u verder ! We selecteerde speciaal voor u tientallen adressen in België, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal en andere wijnlanden zodat we zo precies mogelijk bij uw wensen kunnen aansluiten.

Vraag daarom vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan en we bellen u direct terug om verdere details met u te bespreken.

Uw zakelijk evenement verdient rust, ruimte, privacy

Afhankelijk van de gelegenheid wilt u naast wat originaliteit dat de locatie u rust, ruimte en privacy biedt. Uiteraard zijn moderne faciliteiten en goede eetgelegenheid vanzelfsprekend. Wanneer u Wijnrondreizen.com kiest voor de organisatie van uw zakelijk evenement selecteren voor u bedrijfsevenement een aantal unieke adressen in en rond de wijngaarden zodat u genoeg locatiekeuzes hebt bij het laten organiseren ervan.

Moderne faciliteiten

Elk van ons geselecteerde locaties heeft moderne faciliteiten om uw bedrijfsevent te laten plaatsvinden en vlot te laten verlopen. Biemers en ander presentatiemateriaal, catering en waar nodig comfortabele overnachtingsmogelijkheden. Wij gaan voor u op zoek naar de meest ideale oplossing.

Goed eten tijdens uw zakelijk evenement

Wilt u uw bedrijfsevenement bij wijndomein met eigen restaurant laten organiseren of is catering voldoende ? Bij uw bedrijfsevent kiest u op maat wat voor u de ideale oplossing is.

Gemoedelijk

Uiteraard zijn rust, ruimte, privacy, een goede organisatie en moderne faciliteiten de meest belangrijke punten, maar wanneer een locatie ook nog eens gemoedelijk is, geeft dat extra motivatie en positiviteit voor een bedrijfsevent met een positieve uitkomst.

Kleinschalig

Hoewel we ook enkele adressen voor uw bedrijfsevenement selecteerde met extra grote capaciteit (vanaf 150 personen), zijn de meeste van onze geselecteerde adressen kleinschalig met al dan niet overnachtingsmogelijkheid. Deze kleinschaligheid is ideaal voor uw bedrijfsevent wanneer ruimte, rust en privacy belangrijk zijn.