Jouw seminar of vergadering tussen de wijngaarden

Jouw seminar of vergadering tussen de wijngaarden

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Wilt u enkele dagen op locatie een vergadering of seminar houden ? Heeft u daarbij een modern ingerichte ruimte, rust en privacy nodig ? Denk dan niet verder na over de locatie. Bij een wijnhuis of een wijnhotel tussen wijngaarden is de ideale inspirerende omgeving. We hebben u voor verschillende adressen geselecteerd. Of u nu in België uw vergadering wilt houden, in Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal of een ander land, de organisatie van uw vergadering is bij ons in juiste handen. We regelen voor u desgewenst vliegtickets, vervoer, accommodatie, vergader en seminar ruimte met beamer inclusief koffie, water enzovoort. Uiteraard overlopen we met u uw offerteaanvraag zodat er niets wordt vergeten en suggesties kunnen worden aangebracht voor een optimale organisatie en verloop dat ook nog eens productief werkt.

Allereerst, waarom zou u een seminar of vergadering op een unieke locatie organiseren ?

Het begint altijd met een doel. U heeft iets dat u wilt communiceren. U wilt een seminar of vergadering op een unieke locatie organiseren omdat u iets bijzonders wilt naar buiten brengen of iets belangrijks heeft met te geven aan de beoogde doelgroep. Dit kunnen zijn de aandeelhouders die u een project wilt voorleggen. Een ander voorbeeld zijn de sales verantwoordelijke van verschillende regio’s die u op een centrale locatie wilt bijeenroepen en motiveren. Zo zijn er tal van voorbeelden.

Behalve uw evenement in een unieke locatie tussen de wijngaarden houden, is uw bijkomend voordeel dat u de samenhang van de doelgroep kun bevorderen middels een van de vele wijntoerisme activiteiten die uw favoriete locatie biedt. Van ontspanning tot actief, binnen het wijntoerisme zijn er vele (leuke) activiteiten mogelijk. Heb je speciale wensen of ideëen, aarzel dan niet en geef ons deze mee tijdens de introductiebespreking.

De juiste locatie voor uw seminar

De locatiekeuze is uiterst belangrijk en dient voldoende capaciteit te hebben (aantal deelnemers, kamers indien men blijft slapen, parkeren voor alle deelnemers enzovoort). Een ding is zeker : bij Wijnrondreizen.com zal uw locatie altijd aan wijn gerelateerd zijn. Vele wijnhuizen of wijnaccommodaties hebben tegenwoordig ruime faciliteiten voor het organiseren van uw seminar met prachtige locaties. U hoeft zich dus absoluut geen zorgen te maken of alles technisch wel in orde zou komen.

Inspirerende efficiënte seminars en vergaderingen op unieke locaties

Wilt u de deelnemers aan een belangrijke vergadering sterk stimuleren en motiveren om de brainstorming zo productief mogelijk te maken ? Kies dan voor een unieke locatie tussen de wijngaarden. Dankzij onze uitgebreide lijst van locaties heeft u meer dan voldoende keuze voor een passende locatiekeuze. Aandeelhoudersvergadering, vergadering raad van bestuur of met investeerders, al dan niet met een (korte) activiteit rond de wijn, wij hebben voor u de juiste locatie. Wat is er beter dan voor de seminar, tijdens de pauze of na het event een frisse neus te halen en weer wat extra inspiratie op te doen ?

Organiseer uw inspirerende seminar of belangrijke vergadering via Wijnrondreizen.com

Als #1 wijnreizen touroperator in de Benelux zijn we de specialist op het gebied van wijntoerisme en weten we waar we je heen zullen sturen. Alle aanvragen worden steeds op een persoonlijke manier en op maat behandeld door een van onze deskundige reisprofessionals. Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld van pre-event tot post-event. Afhankelijk van het aantal deelnemers kunt ons het beste van 2 maanden tot een jaar op voorhand benaderen met uw vrijblijvende aanvraag. We bekijken dan samen wat het beste plan van aanpak is. Rekeninghoudend met de periode van het jaar waarin het evenement plaats vindt en het aantal personen, kunt u best rekeninghouden met de volgende organisatietermijnen in verband met de beschikbaarheid van die ene unieke locatie :

  • Tot 30 personen en met overnachting: minimaal 2 tot 3 maanden op voorhand (zonder overnachting 2 maand)
  • 30 tot 50 personen en met overnachting : minimaal 6 maand op voorhand
  • Meer dan 50 personen en met overnachting : liefst 10 tot 12 maand op voorhand