Personeelsfeest tussen de wijngaarden

Personeelsfeest tussen de wijngaarden

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Organiseer een spetterend personeelsfeest of personeel dag voor uw bedrijf rond het wijnthema in tussen de Belgische wijngaarden. Laat als bedrijf zien dat u uw team waardeert met een personeelsfeest of personeel dag voor uw bedrijf op unieke locaties tussen de wijngaarden in België. We regelen het voor u van A tot Z inclusief de details vooraf en achteraf.

Een personeelsfeest maakt uw bedrijf sterker : dat is het doel

Met een goed georganiseerd bedrijfsfeest maakt u niet alleen indruk op uw doelgroep. U zult bovendien extra enthousiasme wekken wat uiteraard motiverend werk.

Origineel personeelsfeest

Alleen al uw personeelsfeest tussen de wijngaarden organiseren is al een origineel idee. Bij ons blijft het hier niet bij. Dankzij onze creatieve insteek, zorgen we niet enkel voor een originele locatie. Originele activiteiten, indien nodig gerechten en meer behoren ook tot de mogelijkheden.

Een leuk personeelsfeest goed organiseren

Al onze bedrijfsevenementen stellen we op maat samen, ook personeelsfeesten. Dankzij ons uitvoerige checklist en creativiteit zullen we steeds alle mogelijkheden op tafel leggen om u een geslaagd personeelsfeest te bezorgen. Met 20 personen of boven de 200 uitgenodigde, wij zorgen ervoor dat uw gasten met de mooiste herinneringen terug naar huis gaan. En geloof ons, de wijngaarden zijn daarbij een uitstekend achtergronddecor.

Is uw personeelsfeest fiscaal aftrekbaar in 2024 ?

Volgens Dexxter.be, voor zover de wetgeving niet tussentijds wijzigt, is uw personeelsfeest fiscal aftrekbaar op voorwaarde dat:

  • Het feest wordt gegeven naar aanleiding van kerstmis, nieuwjaar, sinterklaas (of een ander patroonsfeest), of de uitreiking van decoraties van personeelsleden of de pensionering van personeelsleden. (“naar aanleiding van kerstmis” wil uiteraard niet zeggen dat dit ook effectief op 25 december moet gegeven worden)
  • Alle personeelsleden moeten uitgenodigd worden
  • Slechts één feest per jaar is aftrekbaar
  • De kostprijs is beperkt (een reis met het voltallige personeel voor drie weken naar de Bahama’s zal de fiscus beschouwen als een ‘voordeel in natura’ en bijgevolg bij de personeelsleden gaan belasten als loon)

Lees het volledige artikel van Dexxter.be . Een andere website waar u hier meer over kunt lezen is Practicali.be.