Bijzonder overnachten in de wijngaarden

Bijzonder overnachten in de wijngaarden, wil jij dat ook zo graag ? Of je nu in een kleinschalige B&B, een desgin hotel, in een boomhut, een yurt of...

Share this post

Inhoudstafel

Bijzonder overnachten in de wijngaarden, wil jij dat ook zo graag ? Of je nu in een kleinschalige B&B, een desgin hotel, in een boomhut, een yurt of een oud gerestaureerde kleinschalige boerderij wilt overnachten, tussen de wijngaarden zijn er talloze mogelijkheden.

Kies voor bijzonder overnachten in de wijngaarden tijdens een ontspannend verblijf en voel je pas echt ontspannen. Je slaapt in een heerlijk en groot tweepersoonsbed met zicht op de wijngaarden. Overdag kun je heerlijk genieten van het zwembad terwijl je bijvoorbeeld boek aan het lezen bent onder een parasol. Af en toe dwaal je even met je hoofd voor je uit en kijk je neer op de mooie groene wijngaarden waar de druiventrossen beginnen te kleuren.

Waar kan ik bijzonder overnachten in de wijngaarden ?

Je kun op verschillende wijzen bijzonder overnachten in de wijngaarden. Zo kun je in een prachtig authentiek en gerestaureerd oud boerderij overnachten, in een echt kasteel of waarom niet een oud gerestaureerde klooster die zijn eigen wijnen maakt ?

Welke bestemmingen om bijzonder te overnachten in de wijngaarden?

Er vele bestemmingen waar je bijzonder kunt overnachten in de wijngaarden. Zodra je een keuze hebt gemaak voor jou favoriete wijnland stuur je ons je vrijblijvende offerte op maat. We helpen je dan graag verder met het uitzoeken van ideale accommodatie voor een prachtig verblijf tussen de wijngaarden.

Frankrijk

Bekijk hier ons voorbeeld wijnreis in Frankrijk. Dit is slechts een voorbeeld van de vele die we voor je geselecteerd hebben. Wanneer je geïnspireerd bent geraakt, vraag dan een geheel vrijblijvende offerte op maat aan en boek jou ideale verblijf zodat straks echt bijzonder kunt overnachten in de wijngaarden in Frankrijk.

Sicilië

Bekijk hier ons voorbeeld wijnreis naar Sicilië. Dit is slechts een voorbeeld van de vele die we voor je geselecteerd hebben. Wanneer je geïnspireerd bent geraakt, vraag dan een geheel vrijblijvende offerte op maat aan en boek jou ideale verblijf zodat straks echt bijzonder kunt overnachten in de wijngaarden in Sicilië.

Portugal

Bekijk hier ons voorbeeld voor overnachten in de wijngaarden in Portugal. Dit is slechts een voorbeeld van de vele die we voor je geselecteerd hebben. Wanneer je geïnspireerd bent geraakt, vraag dan een geheel vrijblijvende offerte op maat aan en boek jou ideale verblijf zodat straks echt bijzonder kunt overnachten in de wijngaarden in Portugal.