Idyllisch overnachten is bijzonder overnachten

Ga voor idyllisch overnachten als je van pure ontspanning houdt, liefst in de wijngaarden. Een uitstekende plaatsen vooral verrassende accommodaties en met alle ruimte om je heen.

Share this post

Inhoudstafel

Ga voor idyllisch overnachten als je van pure ontspanning houdt, liefst in de wijngaarden. Een uitstekende plaatsen vooral verrassende accommodaties en met alle ruimte om je heen.

Wat is idyllisch overnachten ?

Idyllisch overnachten heeft iets van het ideale. Een moment van pure ontspanning opzoeken en genieten. Meestal dichtbij of liefst in de natuur. Andere bewoordingen voor idyllisch overnachten kunnen zijn bijzonder overnachten of alternatief overnachten maar deze gaan minder uit van pure ontspanning.

Welke vormen zijn er ?

Wil echte pure ontspanning, kies dan voor een bijzondere overnachting in een authentieke accommodatie in de wijngaarden. Deze vorm van overnachten brengt je dichtbij de natuur. Zo kun je authentieke overnachten in kleinschalige B&B’s of een designhotel.

Andere mogelijkheden van idyllisch overnachten

Andere mogelijkheden zijn glamping, in een boomhut, een yurt of een oud gerestaureerde kleinschalige boerderij. Er zijn nog vele andere mogelijkheden.

Glamping

Wanneer je een echte natuurmens bent, kun je kiezen voor glamping op een wijnboerderij. Dit is een luxe vorm van kamperen waar je in de tent 2 x een eenpersoonsbed of nog beter een groot tweepersoonsbed heb net als in een hotel. Het enige verschil is dat je heerlijk buiten slaapt onder de sterren in een luxe tweepersoonsbed

In welke landen kan ik idyllisch overnachten?

Eigenlijk heeft elk land zijn eigen stijl van authentieke accommodaties met zijn eigen architectuur, z’n eigen verrassende innovatieve overnachtingsvormen en typische design welke je meestal kunt zien bij boetiek hotels. Denk bijvoorbeeld aan Frankrijk met z’n prachtige wijnkastelen in de Bordeaux wijnstreek, Italië met z’n agriturismo’s, Spanje of Portugal met hun typische bodega’s.

Welk comfort ?

Idyllisch overnachten kan van vrij summier kamperen tot uiterst luxueus. Wij selecteerde voor jouw de leukste adressen van een hoog comfort niveau zoals jij het gewend bent van goed drie sterren hotel tot vijf sterren hotel van het hoogste niveau. Ook hebben al onze geselecteerd authentieke accommodaties een hoog niveau van hygiëne en onthaal. Over het comfortniveau hoef je je daarom zeker geen zorgen te maken.

Dus wanneer je op zoek bent naar een vorm van idyllisch overnachten, kijk dan eens naar het overzicht hieronder die we voor je samenstelde. Deze staat boordevol ideeën, wat jouw favoriete vorm van idyllisch overnachten ook mag zijn. Ze hebben wel allemaal een punt gemeen, ze staan allemaal direct tussen de wijngaarden of in de directe omgeving van, begrijp zicht op. Je bent altijd welkom om je eigen aanvulling door te sturen.