Authentieke accommodatie bij je wijnreis

Slaap in authentieke accommodatie, proef heerlijke wijnen, beleef authentieke culturen, ontdek unieke wijngeschiedenis en wijnverhalen. Wil je een echte authentieke wijnreis beleven, ga dan op

Share this post

Inhoudstafel

Slaap in authentieke accommodatie, proef heerlijke wijnen, beleef authentieke culturen, ontdek unieke wijngeschiedenis en wijnverhalen. Wil je een echte authentieke wijnreis beleven, ga dan op reis met Wijnrondreizen.com ! Dit zijn de 4 bouwstenen bij elke wijnreis van Wijnrondreizen.com, waar je ook heen gaat. En jij mag het aanpassen aan jouw wensen met ontspannende of juist meer sportieve activiteiten, helemaal op maat…

Authentieke accommodatie

  1. Authentieke wijnboerderijen
  2. Authentieke wijnhotels
  3. Authentieke wijnchateaus

Wanneer u bij ons een wijnreis boekt, dan bent u zeker dat u in de meest authentieke accommodatie kunt slapen die er beschikbaar is. Wat dacht u van slapen op een wijnboerderij? Of glamping in een luxe tent met een heerlijk tweepersoonsbed? Uiteraard hebben wij ook uitstekende 3* sup, 4* en 5* hotels in ons brede aanbod speciaal voor je geselecteerd.

Zo kun je niet alléén authentieke wijnlanden bezoeken, authentieke culturen ontdekken, maar ook in authentieke accommodatie slapen ! Je authentieke wijnreis wordt zo een echte authentieke wijn experience

Bekijk hier prachtige authentieke wijnhotels en andere authentieke accommodatie waar jij zou kunnen verblijven.

Bij Wijnrondreizen.com kiezen we enkel voor beste wijn bed & breakfasts, wijnkastelen, boetiek hotels en  3 sterren wijnhotels of hoger geclassificeerde. Dit heeft te maken met het feit dat we enkel de beste kwaliteit / prijs verhouding authentieke accommodaties willen bieden.