Wijnreis en wijntoerisme Zuid-Afrika: Een geweldig wijnland

Wijnreis en wijntoerisme Zuid-Afrika: Een geweldig wijnland

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Wijnreis Zuid-Afrika - Een introductie...

Geniet van een wijnreis naar Zuid-Afrika en ontdek de beste wijnen die dit prachtige authentieke wijnland je te bieden heeft. Tijdens een wijnreis naar Zuid-Afrika ontdek je niet alleen heerlijke wijnen, je zult ook authentieke award winnende wijnhuizen ontdekken welke omringd worden door prachtige landschappen. Maar een wijnreis door Zuid-Afrika is meer dan alleen heerlijke en authentieke wijnhuizen.

Wijnreis Zuid-Afrika - Alle reizen zijn aan te passen op maat

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Tips & Tricks - Wijnreis Zuid-Afrika

… Kaapstad is een van de mooiste steden die Zuid-Afrika kent met prachtige natuur zoals de Tafelberg, Kaap de Goede Hoop, Boulders Beach en nog veel meer. Combineer je wijnreis met een aantal dagen Safari in een van de wildlife parken en rijd de Garden Route af met alle prachtige stranden. Kortom tijdens een wijnreis naar Zuid-Afrika, zul je je niet snel vervelen, in tegendeel.

Wijnregio's Zuid-Afrika

Zuid-Afrika heeft een grote wijnregio, de provincie West Kaap. Hier zijn alle top klasse wijnen van Zuid-Afrika geconcentreerd tussen Stellenbosch, Franschhoek en Paarl. Daarbuiten zijn er hier en daar wat wijnboerderijen binnen de West Kaap provincie, onder andere meer oostwaarts en noordwaarts, maar zijn veelal onbekend. Opvallend genoeg zitten er enkele goede wijnen tussen. Wijnrondreizen.com neemt je graag mee naar een aantal van deze onbekende wijnhuizen met sterk potentieel.

De beste wijnhuizen die je kunt bezoeken

Kaapstad en omgeving is de wijnregio van Zuid-Afrika en heeft een prachtig aanbod aan wijnhuizen waarvan sommige al enkele eeuwen bestaan. Bijna alle wijnhuizen bieden wijnproeverijen aan en bij een groot aantal kun je zelfs overnachten op bed & breakfast basis tot in alle luxe en comfort. Bij Wijnrondreizen.com bieden we je graag de mogelijkheid tot het ontdekken van de authentieke wijnhuizen met veel charme en waar je van heerlijke wijnproeverijen kunt genieten.

De beste accommodaties voor je wijnreis door Zuid-Afrika

Afhankelijk van de activiteiten die je wilt ondernemen tijdens je wijnreis of wanneer je een thematische inslag wenst te geven aan je wijnreis, bijvoorbeeld een culinaire ontdekkingstocht, elke streek, elk hotel heeft iets unieks te bieden. Waar je ook in de West Kaap provincie wenst te overnachten, bijna alle wijnhuizen zijn binnen een dag rijden heen en weer te bereiken mocht je liever in de stad blijven. ’s Avonds ben dan weer terug in je hotelkamer en kun je genieten van een vrije avond in Kaapstad.

Van kleine boetiek hotels en bed & breakfasts met veel charme en authenticiteit tot grotere luxe wijnhotels met een moderner design en soms hun eigen wellness en spa centrum of golfbaan, elke accommodatievorm biedt de kans om helemaal tot jezelf te komen, te ontspannen en te genieten van jouw unieke wijnexperience.

Wijnrondreizen.com helpt je graag bij het organiseren van je wijnreis naar Zuid-Afrika en adviseert je graag de best passende accommodaties, restaurants, wijnhuizen en andere bezienswaardigheden, zodat je een heerlijke vakantie kan tegemoet gaan. Vraag daarom nu een geheel vrijblijvende offerte op maat aan en we helpen je graag verder.

Selectie accommodaties voor je wijnreis naar Zuid-Afrika

Het verhaal achter ...

Selectie wijndomeinen voor je wijnreis naar Zuid-Afrika