Lange wijnreis : neem de tijd om te proeven !

Een lange wijnreis is ideaal om wijnlanden als Australië en Nieuw-Zeeland te ontdekken, vele wijnhuizen te bezoeken, wijnen te proeven, veel van het land te zien en meer.

Maatwerk

Uw reis op maat samengesteld door wijnreisspecialisten

#1 Specialist in wijnreizen

We staan dagelijks in contact met onze lokale partners om uw wensen te realiseren

Zekerheid en bescherming

Wijnrondreizen.com is aangesloten bij het Garantie Fonds.

Wat kan ik met een 21 dagen + of lange wijnreis ?

Een lange wijnreis is ideaal om wijnlanden als Australië en Nieuw-Zeeland te ontdekken, vele wijnhuizen te bezoeken, wijnen te proeven, veel van het land te zien en meer. Minimaal adviseren wij onze klanten om er 4 weken te reizen. Zo kun je beide landen minimaal 2 weken zien of een van beide 4 weken wat een lange wijnreis mogelijk maakt. Wij helpen je bij het puntje voor puntje organiseren van je lange wijnreis die de reis van je leven moet worden. Bekijk hier ons wijnreizen aanbod voor het maken van een lange wijnreis. Je kunt een van de voorbeelden uiteraard ook op maat laten aanpassen met een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Ons concept

Bezoek wijnhuizen

Je bezoekt zorgvuldig geselecteerde wijnhuizen

Wijnen proeven

Je proeft bekende en onbekende kwaliteitswijnen

Slapen in unieke hotels

Waar mogelijk slaap je in zorgvuldig geselecteerde wijnhotels

Maatwerk

Jij geeft aan wat je er verder bij wenst.

Over de accommodaties bij je wijnreis

Wijnrondreizen.com is gespecialiseerd in wijnreizen naar Europa en daarbuiten en we besteden de grootste zorg aan kwaliteit, niet kwantiteit. Van bed & breakfasts tot lodges met SPA en Golf, we hebben een zorgvuldig geselecteerd en ruim aanbod aan authentieke accommodaties en boetiek hotels voor elk budget. Ook werken wij samen met gerenommeerde wijnhuizen in elk van de bestemmingen die wij aanbieden. Deze zijn met de grootste zorg geselecteerd op kwaliteit, plaats, overnachting en culinaire ervaringsmogelijkheden, en tal van andere criteria.

Ons aanbod 21 dagen+ en lange wijnreizen