Privé wijnreis met eigen chauffeur !

Wanneer je zelf géén zin hebt om te rijden of je gaat met je familie of een groep vrienden op wijnreis, dan is handig om een privé wijnreis met chauffeur te boeken.

Maatwerk

Uw reis op maat samengesteld door wijnreisspecialisten

#1 Specialist in wijnreizen

We staan dagelijks in contact met onze lokale partners om uw wensen te realiseren

Zekerheid en bescherming

Wijnrondreizen.com is aangesloten bij het Garantie Fonds.

Privé wijnreis met eigen chauffeur

Privé wijnreis met eigen chauffeur? Wanneer je zelf géén zin hebt om te rijden of je gaat met je familie of een groep vrienden op wijnreis, dan kan het handig zijn om een privé wijnreis te boeken met eigen chauffeur. Geniet van alle comfort en luxe, en geniet van het bijzijn van je relaties. Je stelt je privé wijnreis op maat samen naar de bestemming van jou keuze. We hebben zowel mogelijkheden binnen als buiten Europa. Oost-Europa, Zuid-Europa, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, of Australië en Nieuw-Zeeland, er is veel mogelijk.

Tijdens een privé wijnreis op maat bepaal jij waar je het liefst naar toe gaat en wat je het liefst doet. Als specialist in wijnreizen, kunnen we je tal van activiteiten voorleggen. Neem alvast een kijkje op deze website of schrijf al je wensen in een geheel vrijblijvende offerte. We stellen dan voor jullie de perfecte privé wijnreis samen geheel naar jullie wens.

Ons concept

Bezoek wijnhuizen

Je bezoekt zorgvuldig geselecteerde wijnhuizen

Wijnen proeven

Je proeft bekende en onbekende kwaliteitswijnen

Slapen in unieke hotels

Waar mogelijk slaap je in zorgvuldig geselecteerde wijnhotels

Maatwerk

Jij geeft aan wat je er verder bij wenst.

Over de accommodaties bij je wijnreis

Wijnrondreizen.com is gespecialiseerd in wijnreizen naar Europa en daarbuiten en we besteden de grootste zorg aan kwaliteit, niet kwantiteit. Van bed & breakfasts tot lodges met SPA en Golf, we hebben een zorgvuldig geselecteerd en ruim aanbod aan authentieke accommodaties en boetiek hotels voor elk budget. Ook werken wij samen met gerenommeerde wijnhuizen in elk van de bestemmingen die wij aanbieden. Deze zijn met de grootste zorg geselecteerd op kwaliteit, plaats, overnachting en culinaire ervaringsmogelijkheden, en tal van andere criteria.

Ons aanbod wijnreizen met eigen chauffeur