Valentijnsdag : Twee romantische ideeën

Maak van je Valentijnsdag een origineel en romantisch moment om nooit meer te vergeten. Vele verliefde koppels verkizen voor een weekend naar Venetië, Rome of een andere mooie zuidelijke stad voor een...

Share this post

Inhoudstafel

Twee romantische ideeën voor een geslaagde Valentijnsdag

Maak van je Valentijnsdag een origineel en romantisch moment om nooit meer te vergeten. Vele verliefde koppels verkizen voor een weekend naar Venetië, Rome of een andere mooie zuidelijke stad voor een city trip. Maar weinige denken eraan om het te combineren met het wijnthema. Wees dus origineel en kies daarom voor een romantisch weekend met z’n tweeën in een wijnhotel met wijnarrangement en liefst tussen de wijngaarden.

Valentijnsdag in een wijnhotel

Kies voor een romantisch wijnhotel voor je Valentijnsdag

Zoek je een romantisch weekendje weg voor Valentijnsdag ? Kies dan voor een romantisch wijnhotel net buiten een mooie stad of andere mooie zuidelijke bestemming in Europa zoals Malta, Andalusië of Lissabon. Je kunt dan prachtige romantische momenten samen beleven. Binnen een wijnhotel zijn er talloze romantische activiteiten zoals een wijnproeverij met een romantische verrassing in de wijnkelder gevolgd door een romantisch diner om de dag af te sluiten. Hiermee wordt het al snel een dag om niet te vergeten. De andere dag kun je dan een romantische excursie maken naar die ene mooie stad. Uiteraard ontbreekt een romantisch gedecoreerde kamer niet bij dit unieke weekend.

Valentijnsdag in een wijnhotel, volg kooklessen

Andere romantische activiteiten voor valentijnsdag rond de wijn

Wil je een stap verder gaan ? Kies dan voor een wijnSPA met glas wijn of kooklessen samen volgen binnen het wijnhotel waarbij je je romantische lunch zelf bereid geholpen door een professionele kok. Twee originele activiteiten om je Valentijnsdag en weekend extra leuk, spannend en romantisch te maken.