Korte wijnreis Roussillon, Frankrijk – max. 3 dagen

Korte wijnreis Roussillon, Frankrijk – max. 3 dagen

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Korte wijnreis Roussillon ? Gelegen tussen grofweg Bezier en de Spaanse grens onder Perpignan, de Roussillon is een van de meest zuidelijk gelegen wijnstreken van Frankrijk. Behalve heerlijke wijnen gemaakt van druivensoorten zoals de Muscat en Cinsault druif, heeft de Roussillon veel te bieden op culinair en cultureel vlak. Deze voorbeelden korte wijnreis naar de Roussillon van maximaal 2 dagen bieden jou de gelegenheid op een aangename manier een eerste en duidelijke blik van deze wijnstreek te ontdekken terwijl je je eigen vakantieplannen in alle vrijheid voortzet.

Boek direct je korte wijnreis naar de Roussillon

Een korte wijnreis naar de Roussillon ? Een wijnreis tot 3 dagen of korte wijnreis naar de Roussillon kun je bij ons zowel direct online boeken als op maat laten aanpassen. Lekker makkelijk voor onderweg terwijl je op weg bent met je eigen auto. Bekijk hieronder onze voorbeelden voor een korte wijnreis naar de Roussillon van maximaal 3 dagen.

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Accommodatie tijdens je korte wijnreis in de Roussillon

Je accommodatie tijdens deze korte wijnreis in de Roussillon voor 2 nachten is zorgvuldig geselecteerd op comfort van de kamers en de accommodatie zelf, faciliteiten, kwaliteit van de wijnen tijdens wijnproeverijen, bezochte wijndomeinen en nog veel meer. Je overnacht in een authentiek hotel of bed and breakfast al dan niet met eigen wijndomein.

Hoe bereid je je korte wijnreis naar de Roussillon voor ?

Tijdens je korte wijnreis in de Roussillon verblijf je in een zorgvuldig geselecteerde accommodatie voor 2 nachten zodat je een volle dag kunt genieten van de accommodatie, meestal met zwembad, een wijnproeverij en een activiteit op het wijndomein zelf of direct in de buurt. Zo kun je heerlijk ontspannen, wijn proeven en de hele dag goed genieten van de omgeving en wijnstreek die je wilt zien. De dag van aankomst en vertrek is de keuze aan jou.

Korte wijnreis in de Roussillon en corona ?

Heel simpel. Is er ter plaatse een oranje of rode zone uitgesproken en moet je noodgedwongen terug naar huis enkel en door de (plaatselijke) maatregelen van de (lokale) overheid, dan zorgen wij ervoor dat je thuis veilig en wel aankomt. Bovendien krijg je de niet verbruikte onderdelen van je wijnreis terug in de vorm van een voucher of teruggestort op jouw rekening. Wat jij het liefst hebt. Je hoeft je daarom zeker geen zorgen te maken hierover.

Zorgeloze wijnvakantie in de Roussillon

We willen dat je wijnvakantie in de Roussillon zo vlot en zorgeloos mogelijk verloopt. Daarom boek je het best bij een erkende touroperator zoals Wijnrondreizen.com. Want wij zijn gespecialiseerd in wijnreizen ! Niet alleen ben je gedekt als er iets verkeerd gaat, je bent ook in goede handen met het organiseren van je wijnreis door echte wijnexperts die jou naar de juiste adressen sturen. Zo proef je de beste wijnen en slaap je in de mooiste wijnaccommodaties aangepast aan jouw budget.

Pas je korte wijnreis in de Roussillon op maat aan

Toch iets extra’s bij je korte wijnreis in de Roussillon ? Zeg het maar ! We passen het graag voor je aan en op maat. Zo kun je puur en simpelweg genieten van jouw korte wijnreis in de Roussillon zoals jij dat wenst. Klik op de knop “Wijnreis offerte op maat” en vul jouw specifieke wensen in.

Soepele voorwaarden

Behalve dat autovakanties op meer dan 15 dagen voor vertrek kosteloos te annuleren zijn en dat je hoe dan ook je geld terugkrijgt wanneer er ter plaatse een rode zone wordt verklaard door de lokale overheid tijdens de coronapandemie, gaan we altijd zo soepel mogelijk om met de annuleringsvoorwaarden. Waar mogelijk krijg jij je geld gewoon terug behalve wanneer het een niet-terug betaalbaar onderdeel betreft.