3 daagse wijnreis voor een quick escape

Europa is een ongelofelijk gevarieerd wijncontinent en biedt je tal van mogelijkheden voor een 3 daagse wijnreis.

Maatwerk

Uw reis op maat samengesteld door wijnreisspecialisten

#1 Specialist in wijnreizen

We staan dagelijks in contact met onze lokale partners om uw wensen te realiseren

Zekerheid en bescherming

Wijnrondreizen.com is aangesloten bij het Garantie Fonds.

Wat kan ik met een 3 daagse wijnreis ?

Een 3 daagse wijnreis, bijvoorbeeld in combinatie met een citytrip, is de ideale manier om even te ontsnappen wanneer je weinig tijd hebt. Europa is een ongelofelijk gevarieerd wijncontinent en biedt je tal van mogelijkheden voor een 3 daagse wijnreis. Lyon, Milaan, Geneve, Barcelona, Bordeaux, Straatsburg, en nog veel meer, zijn allemaal plaatsen met gerenommeerde wijnen in de buurt die jij kunt proeven tijdens een dagexcursies naast een bezoekje aan de belangrijkste monumenten van de stad.

Tijdens een 3 daagse wijnreis zul je een ochtend of middag een wijnhuis bezoek in de buurt van de stad die jij hebt gekozen. Een wijnproeverij, bezoek aan het wijnhuis, en wat rondlopen over de wijnboerderij zijn allemaal inbegrepen tijdens deze prachtig wijnexcursie. Je hebt zelfs de mogelijkheid tot het kopen van een paar flessen van het wijnhuis. Zo steun je direct de lokale economie en de wijnboer.

Ons concept

Bezoek wijnhuizen

Je bezoekt zorgvuldig geselecteerde wijnhuizen

Wijnen proeven

Je proeft bekende en onbekende kwaliteitswijnen

Slapen in unieke hotels

Waar mogelijk slaap je in zorgvuldig geselecteerde wijnhotels

Maatwerk

Jij geeft aan wat je er verder bij wenst.

Over de accommodaties bij je wijnreis

Wijnrondreizen.com is gespecialiseerd in wijnreizen naar Europa en daarbuiten en we besteden de grootste zorg aan kwaliteit, niet kwantiteit. Van bed & breakfasts tot lodges met SPA en Golf, we hebben een zorgvuldig geselecteerd en ruim aanbod aan authentieke accommodaties en boetiek hotels voor elk budget. Ook werken wij samen met gerenommeerde wijnhuizen in elk van de bestemmingen die wij aanbieden. Deze zijn met de grootste zorg geselecteerd op kwaliteit, plaats, overnachting en culinaire ervaringsmogelijkheden, en tal van andere criteria.

Ons aanbod 3 daagse wijnreizen