3 daagse wijnreis voor een quick escape

3 daagse wijnreis voor een quick escape

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

of

Vraag een vrijblijvende offerte op maat​

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

of

Vraag een vrijblijvende offerte op maat​

Een 3-daagse wijnreis, bijvoorbeeld in combinatie met een citytrip, is de ideale manier om even te ontsnappen wanneer je weinig tijd hebt. Europa is een ongelofelijk gevarieerd wijncontinent en biedt je tal van mogelijkheden voor een 3-daagse wijnreis. Lyon, Milaan, Geneve, Barcelona, Bordeaux, Straatsburg, en nog veel meer, zijn allemaal plaatsen met gerenommeerde wijnen in de buurt die jij kunt proeven tijdens een dagexcursies naast een bezoekje aan de belangrijkste monumenten van de stad.

Tijdens een 3-daagse wijnreis zul je een ochtend of middag een wijnhuis bezoek in de buurt van de stad die jij hebt gekozen. Een wijnproeverij, bezoek aan het wijnhuis, en wat rondlopen over de wijnboerderij zijn allemaal inbegrepen tijdens deze prachtig wijnexcursie. Je hebt zelfs de mogelijkheid tot het kopen van een paar flessen van het wijnhuis. Zo steun je direct de lokale economie en de wijnboer.

Voorbeelden wijnreis 3 tot 5 dagen

Alle mogelijkheden staan open zoals je ziet. Het enige wat je nog overblijft de onderstaande wijnreis voorbeelden door te nemen en indien gewenst, kun je deze laten aanpassen. Of stuur direct een geheel vrijblijvende offerteaanvraag en we bellen je zo spoedig mogelijk terug.