Korte wijnreis Frankrijk – Max. 3 dagen

Korte wijnreis Frankrijk – Max. 3 dagen

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Deze zomer een korte wijnreis binnen Frankrijk boeken ? Wil je deze zomer ook helemaal je eigen weg gaan maar toch hier of daar ergens eens een paar dagen stoppen om te genieten van die ene mooie wijnstreek ? Dan ben je hier op het juiste adres. Klik hieronder op de wijnregio van jouw keuze en ontdek voorbeelden van een korte wijnreis in Frankrijk naar de wijnregio van jouw keuze die je direct online kunt boeken. In deze korte wijnreis voorbeelden naar Frankrijk zitten in ieder geval overnachting, een of meerdere wijnproeverijen en een activiteit (fietsen, yoga etc) inbegrepen. Klik dus snel op jouw favoriete wijnregio en ontdek ze !

Korte wijnreis Frankrijk, welke regio’s zijn mogelijk ?

Alle korte wijnreizen van maximaal 3 dagen naar Frankrijk

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Ontdek mooie voorbeelden korte wijnreizen van 3 dagen naar Frankrijk voor deze zomer ! Perfect om voor onderweg bij te boeken en toch vrijheid te bewaren ! Wil je deze zomer in volledige vrijheid en met eigen auto naar je wijnvakantiebestemming in Frankrijk, Italië of Spanje ? Dan is een korte wijnreis van 3 dagen naar Frankrijk zeker iets voor jou !

Alle korte wijnwijnvakanties die je hier vindt, kun je perfect bijboeken als leuke wijn experience onderweg terwijl je naar je volgende bestemming rijdt of je nu naar Frankrijk, Spanje of Italië gaat. Stel, je hebt je voorgenomen deze zomer met eigen auto je eigen route uit te stippelen want je wilt zelf totale controle hebben over wat je doet, waar je heen gaat, wat je bezoekt, enzovoort… maar je vindt het wel leuk om toch eens hier of daar de wijnen van een bepaalde wijnstreek te leren kennen, in een mooi hotel of bed and breakfast te slapen… gewoon iets leuks te kunnen doen en eens goed uit te kunnen rusten. Daar zijn deze korte wijnreizen van 3 dagen helemaal voor jou bedoeld !

Hoe bereid je je korte wijnreis naar Frankrijk voor ?

Het enige dat je hoeft te doen is de korte wijnreis van jouw keuze rechtstreeks op onze webiste te boeken. Voor de rest niks ! Wanneer je een van de korte wijnreis pakketten (overnachting en activiteit) boekt, dan is alles wat je nodig hebt inbegrepen bij je wijn experience. Overnachting, ontbijt, activiteit en al het leuks van wijnen ontdekken en proeven. Je hoeft dus eigenlijk gewoon niet verder te zoeken.

Korte wijnreis Frankrijk en corona ?

Heel simpel. Is er ter plaatse een oranje of rode zone uitgesproken en moet je noodgedwongen terug naar huis enkel en door de (plaatselijke) maatregelen van de (lokale) overheid, dan zorgen wij ervoor dat je thuis veilig en wel aankomt. Bovendien krijg je de niet verbruikte onderdelen van je wijnreis terug in de vorm van een voucher of teruggestort op jouw rekening. Wat jij het liefst hebt. Je hoeft je daarom zeker geen zorgen te maken hierover.

Zorgeloze wijnvakantie Frankrijk

We willen dat je wijnvakantie in Frankrijk zo vlot en zorgeloos verloopt. Daarom boek je het best een erkende touroperator ! Niet alleen ben je gedekt als er iets verkeerd gaat, je bent ook in goede handen met het organiseren van je wijnreis door echte wijnexperts die jou naar de juiste adressen sturen. Zo proef je de beste wijnen en slaap je in de mooiste wijnaccommodaties aangepast aan jouw budget.

Pas je korte wijnreis naar Frankrijk op maat aan

Toch iets extra’s bij je korte wijnreis in Frankrijk ? Zeg het maar ! We passen het graag voor je aan en op maat. Zo kun je puur en simpelweg genieten van jouw korte wijnreis in Frankrijk zoals jij dat wenst. Klik op de knop “Wijnreis offerte op maat” en vul jouw specifieke wensen in.

Soepele voorwaarden

Behalve dat autovakantie op meer dan 15 dagen voor vertrek kosteloos te annuleren zijn en dat je hoe dan ook je geld terugkrijgt wanneer er ter plaatse een rode zone wordt verklaard door de lokale overheid, gaan we altijd zo soepel mogelijk om met de annuleringsvoorwaarden. Waar mogelijk krijg jij je geld gewoon terug behalve wanneer het een niet-terug betaalbaar onderdeel betreft.