15 daagse wijnreis : ontdek prachtige bestemmingen

Tijdens een 10 – 15 daagse wijnreis kun je een prachtige wijnreis maken en een land ontdekken zoals Portugal, Oostenrijk, Hongarije.

Maatwerk

Uw reis op maat samengesteld door wijnreisspecialisten

#1 Specialist in wijnreizen

We staan dagelijks in contact met onze lokale partners om uw wensen te realiseren

Zekerheid en bescherming

Wijnrondreizen.com is aangesloten bij het Garantie Fonds.

Wat kan ik met een 10 - 15 daagse wijnreis ?

Tijdens een 10 – 15 daagse wijnreis kun je een prachtige wijnreis maken en een land ontdekken zoals Portugal, Oostenrijk, Hongarije of waarom een of meerdere Balkan landen zoals Kroatië en Montenegro? Tijdens een 10 – 15 daagse wijnreis kun je prima wijnproeven en wijnhuizen bezoeken combineren met culinaire ontdekkingen, culturele sightseeing, enkele dagen naar het strand of waarom niet een paar dagen wellness. Er is veel mogelijk wanneer je naar een van deze prachtige bestemmingen reist.

Wijnrondreizen.com is gespecialiseerd in wijnreizen naar Europa en daarbuiten en besteden de grootste zorg aan kwaliteit, niet kwantiteit. Van bed & breakfasts tot lodges met SPA en Golf, we hebben een zorgvuldig geselecteerd en ruim aanbod aan authentieke accommodaties en boetiek hotels voor elk budget. Ook werken wij samen met gerenommeerde wijnhuizen in elk van de bestemmingen die wij aanbieden. Deze zijn met de grootste zorg geselecteerd op kwaliteit, plaats, overnachting en culinaire ervaringsmogelijkheden, en tal van andere criteria.

Ons concept

Bezoek wijnhuizen

Je bezoekt zorgvuldig geselecteerde wijnhuizen

Wijnen proeven

Je proeft bekende en onbekende kwaliteitswijnen

Slapen in unieke hotels

Waar mogelijk slaap je in zorgvuldig geselecteerde wijnhotels

Maatwerk

Jij geeft aan wat je er verder bij wenst.

Over de accommodaties bij je wijnreis

Wijnrondreizen.com is gespecialiseerd in wijnreizen naar Europa en daarbuiten en we besteden de grootste zorg aan kwaliteit, niet kwantiteit. Van bed & breakfasts tot lodges met SPA en Golf, we hebben een zorgvuldig geselecteerd en ruim aanbod aan authentieke accommodaties en boetiek hotels voor elk budget. Ook werken wij samen met gerenommeerde wijnhuizen in elk van de bestemmingen die wij aanbieden. Deze zijn met de grootste zorg geselecteerd op kwaliteit, plaats, overnachting en culinaire ervaringsmogelijkheden, en tal van andere criteria.

Ons aanbod 10 - 15 daagse wijnreizen