10 daagse wijnreis : combineer een stad en wijnregio

Een 5 – 10 daagse wijnreis biedt je genoeg tijd voor een leuke citytrip rond het wijnthema iets verder weg in Europa gecombineerd met een nabij gelegen wijnregio.

Maatwerk

Uw reis op maat samengesteld door wijnreisspecialisten

#1 Specialist in wijnreizen

We staan dagelijks in contact met onze lokale partners om uw wensen te realiseren

Zekerheid en bescherming

Wijnrondreizen.com is aangesloten bij het Garantie Fonds.

Wat kan ik met een 5 - 10 daagse wijnreis ?

Een 5 – 10 daagse wijnreis biedt je genoeg tijd voor een leuke citytrip rond het wijnthema iets verder weg in Europa gecombineerd met een nabij gelegen wijnregio of waarom niet twee steden en een of twee dagen sightseeing tussen beide steden die je gaat bezoeken. Zo kun je met een 10 daagse wijnreis aankomen in Porto en vertrekken vanuit Lissabon met 2-3 dagen sightseeing tussen beide steden en wijnproeverijen bijvoorbeeld. Andere mogelijkheid is Rome en het bezoeken van de wijnhuizen van Lazio of de Abruzzen nabij Rome. Athene en centraal Griekenland of Thessaloniki en de wijnregio Macedonië zijn twee andere voorbeelden. Zo kun je een leuke citytrip combineren met twee, drie of zelfs vier dagdelen wijnproeven in verschillende gebieden en wijnhuizen rondom de stad en in de wijnregio die je zult bezoeken.

Alle mogelijkheden staan open zoals je ziet. Het enige wat je nog overblijft de onderstaande wijnreis voorbeelden door te nemen en indien gewenst, kun je deze laten aanpassen. Of stuur direct een geheel vrijblijvende offerteaanvraag en we bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Ons concept

Bezoek wijnhuizen

Je bezoekt zorgvuldig geselecteerde wijnhuizen

Wijnen proeven

Je proeft bekende en onbekende kwaliteitswijnen

Slapen in unieke hotels

Waar mogelijk slaap je in zorgvuldig geselecteerde wijnhotels

Maatwerk

Jij geeft aan wat je er verder bij wenst.

Over de accommodaties bij je wijnreis

Wijnrondreizen.com is gespecialiseerd in wijnreizen naar Europa en daarbuiten en we besteden de grootste zorg aan kwaliteit, niet kwantiteit. Van bed & breakfasts tot lodges met SPA en Golf, we hebben een zorgvuldig geselecteerd en ruim aanbod aan authentieke accommodaties en boetiek hotels voor elk budget. Ook werken wij samen met gerenommeerde wijnhuizen in elk van de bestemmingen die wij aanbieden. Deze zijn met de grootste zorg geselecteerd op kwaliteit, plaats, overnachting en culinaire ervaringsmogelijkheden, en tal van andere criteria.

Ons aanbod 5 - 10 daagse wijnreizen