Familie wijnreis : een unieke ervaring

Wil je een familie wijnreis maken? Een wijnreis maken met je familie is meer dan een origineel idee.

Maatwerk

Uw reis op maat samengesteld door wijnreisspecialisten

#1 Specialist in wijnreizen

We staan dagelijks in contact met onze lokale partners om uw wensen te realiseren

Zekerheid en bescherming

Wijnrondreizen.com is aangesloten bij het Garantie Fonds.

Een familie wijnreis : gezellig en educatief

Wil je een familie wijnreis maken? Een wijnreis maken met je familie is meer dan een origineel idee. Terwijl je de verhalen achter de verschillende wijnhuizen ontdekt, ben je met je kinderen of groot ouders of verschillende generaties volop aan het genieten van de prachtige landschappen om je heen. Bovendien kun je heerlijke activiteiten ondernemen zoals paardrijden, gastronomisch picknicken met lokale streekproducten in de natuur, wandelen en nog veel meer.

Een familie wijnreis kan zowel binnen Europa, denk aan Frankrijk, Italië of Griekenland, of buiten Europa, bijvoorbeeld naar Zuid-Afrika. Je kunt het dan combineren met safari’s en strand. Wat je wensen ook zijn om een wijnreis met de familie te maken, het beste is om een offerte op maat te laten samenstellen. Dit is geheel vrijblijvend.

Ons concept

Bezoek wijnhuizen

Je bezoekt zorgvuldig geselecteerde wijnhuizen

Wijnen proeven

Je proeft bekende en onbekende kwaliteitswijnen

Slapen in unieke hotels

Waar mogelijk slaap je in zorgvuldig geselecteerde wijnhotels

Maatwerk

Jij geeft aan wat je er verder bij wenst.

Over de accommodaties bij je wijnreis

Wijnrondreizen.com is gespecialiseerd in wijnreizen naar Europa en daarbuiten en we besteden de grootste zorg aan kwaliteit, niet kwantiteit. Van bed & breakfasts tot lodges met SPA en Golf, we hebben een zorgvuldig geselecteerd en ruim aanbod aan authentieke accommodaties en boetiek hotels voor elk budget. Ook werken wij samen met gerenommeerde wijnhuizen in elk van de bestemmingen die wij aanbieden. Deze zijn met de grootste zorg geselecteerd op kwaliteit, plaats, overnachting en culinaire ervaringsmogelijkheden, en tal van andere criteria.

Ons aanbod familie wijnreizen