5 daagse wijnreis : een heerlijk lange wijnmidweek of lang wijnweekend

Een 5 daagse wijnreis biedt je genoeg tijd voor een leuke citytrip rond het wijnthema iets verder weg in Europa.

Maatwerk

Uw reis op maat samengesteld door wijnreisspecialisten

#1 Specialist in wijnreizen

We staan dagelijks in contact met onze lokale partners om uw wensen te realiseren

Zekerheid en bescherming

Wijnrondreizen.com is aangesloten bij het Garantie Fonds.

Wat kan ik met een 5 daagse wijnreis ?

Een 5 daagse wijnreis biedt je genoeg tijd voor een leuke citytrip rond het wijnthema iets verder weg in Europa. Zo kun je met een 5 daagse wijnreis een midweek of lang weekend naar Porto, Lissabon, Rome, Athene of Thessaloniki gaan bijvoorbeeld. Zo kun je een leuke citytrip combineren met twee of zelfs drie dagdelen wijnproeven in verschillende gebieden en wijnhuizen rondom de stad die je zult bezoeken.

Tijdens een 5 daagse wijnreis zul je twee of drie dagdelen wijnproeven in verschillende wijnhuizen idealiter. Een wijnproeverij, bezoek aan het wijnhuis, en wat rondlopen over de wijnboerderij zijn allemaal inbegrepen tijdens deze prachtig wijnexcursies. Je hebt zelfs de mogelijkheid tot het kopen van een paar flessen van de wijnhuizen die je gaat bezoeken. Zo steun je direct de lokale economie en de wijnboer.

Ons concept

Bezoek wijnhuizen

Je bezoekt zorgvuldig geselecteerde wijnhuizen

Wijnen proeven

Je proeft bekende en onbekende kwaliteitswijnen

Slapen in unieke hotels

Waar mogelijk slaap je in zorgvuldig geselecteerde wijnhotels

Maatwerk

Jij geeft aan wat je er verder bij wenst.

Over de accommodaties bij je wijnreis

Wijnrondreizen.com is gespecialiseerd in wijnreizen naar Europa en daarbuiten en besteedt de grootste zorg  aan kwaliteit, niet kwantiteit. Van bed & breakfasts tot lodges met SPA en golf, we hebben een zorgvuldig geselecteerd en ruim aanbod aan authentieke accommodaties en boetiek hotels voor elk budget. Ook werken wij samen met gerenommeerde wijnhuizen in elk van de bestemmingen die wij aanbieden. Deze zijn met de grootste zorg geselecteerd op kwaliteit, plaats, overnachting en culinaire ervaringsmogelijkheden, en tal van andere criteria.

Ons aanbod 5 daagse wijnreizen