Wijncruise : wijnreis en cruise in een reis

Een wijncruise  is een origineel idee als je eens wat anders wilt dan autorijden. Eenmaal aan boord en geïnstalleerd in je cabine, is het tijd om totaal te ontspannen.

Maatwerk

Uw reis op maat samengesteld door wijnreisspecialisten

#1 Specialist in wijnreizen

We staan dagelijks in contact met onze lokale partners om uw wensen te realiseren

Zekerheid en bescherming

Wijnrondreizen.com is aangesloten bij het Garantie Fonds.

Wat is een wijncruise ?

Een wijncruise in Duitsland, Frankrijk, Italië of langs de Donau is een origineel idee als je eens wat anders wilt dan autorijden. Eenmaal aan boord en geïnstalleerd in je cabine, is het tijd om totaal te ontspannen. Geniet van het bovendek van de boot om te zonen, een boek te lezen en de prachtige 360 graden landschappen om je heen te bewonderen. Tijdens je wijncruise zul je een aantal keren wijn gaan proeven bij verschillende wijnhuizen en andere wijnexcursies meemaken georganiseerd door de rederij.

Wanneer je het wenst, kun je je wijncruise verlengen met een citytrip of andere activiteit naar keuze. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is ons een geheel vrijblijvende offerte aanvraag te versturen. We komen dan zo snel mogelijk bij je terug om je wijncruise aanvraag verder te bespreken.

Ons concept

Bezoek wijnhuizen

Je bezoekt zorgvuldig geselecteerde wijnhuizen

Wijnen proeven

Je proeft bekende en onbekende kwaliteitswijnen

Slapen in unieke hotels

Waar mogelijk slaap je in zorgvuldig geselecteerde wijnhotels

Maatwerk

Jij geeft aan wat je er verder bij wenst.

Over de accommodaties bij je wijnreis

Wijnrondreizen.com is gespecialiseerd in wijnreizen naar Europa en daarbuiten en we besteden de grootste zorg aan kwaliteit, niet kwantiteit. Van bed & breakfasts tot lodges met SPA en Golf, we hebben een zorgvuldig geselecteerd en ruim aanbod aan authentieke accommodaties en boetiek hotels voor elk budget. Ook werken wij samen met gerenommeerde wijnhuizen in elk van de bestemmingen die wij aanbieden. Deze zijn met de grootste zorg geselecteerd op kwaliteit, plaats, overnachting en culinaire ervaringsmogelijkheden, en tal van andere criteria.

Ons aanbod wijncruises