Romantische wijnreis met z’n tweetjes

Tijdens je romantische wijnreis bezoek je niet alleen unieke plaatsen, je zult ook heerlijke wijnen proeven, prachtige romantische wijnhuizen bezoeken en in authentieke romantische hotels rond het wijnthema slapen.

Maatwerk

Uw reis op maat samengesteld door wijnreisspecialisten

#1 Specialist in wijnreizen

We staan dagelijks in contact met onze lokale partners om uw wensen te realiseren

Zekerheid en bescherming

Wijnrondreizen.com is aangesloten bij het Garantie Fonds.

Al eens gedacht aan een romantische wijnreis ?

Romantische wijnreis maken naar bijvoorbeeld Italië ? Een romantische wijnreis maken is een originele manier om je geliefde te verrassen. Tijdens je romantische wijnreis bezoek je niet alleen unieke plaatsen, je zult ook heerlijke wijnen proeven, prachtige romantische wijnhuizen bezoeken en in authentieke romantische hotels rond het wijnthema slapen. Ga heerlijk met z’n tweetjes op pad en ontdek de beste wijnen samen met je geliefde. Bekijk onderstaande wijnreis voorbeelden en laat ze desgewenst geheel op maat aanpassen.

Ons concept

Bezoek wijnhuizen

Je bezoekt zorgvuldig geselecteerde wijnhuizen

Wijnen proeven

Je proeft bekende en onbekende kwaliteitswijnen

Slapen in unieke hotels

Waar mogelijk slaap je in zorgvuldig geselecteerde wijnhotels

Maatwerk

Jij geeft aan wat je er verder bij wenst.

Over de accommodaties bij je wijnreis

Wijnrondreizen.com is gespecialiseerd in wijnreizen naar Europa en daarbuiten en we besteden de grootste zorg aan kwaliteit, niet kwantiteit. Van bed & breakfasts tot lodges met SPA en Golf, we hebben een zorgvuldig geselecteerd en ruim aanbod aan authentieke accommodaties en boetiek hotels voor elk budget. Ook werken wij samen met gerenommeerde wijnhuizen in elk van de bestemmingen die wij aanbieden. Deze zijn met de grootste zorg geselecteerd op kwaliteit, plaats, overnachting en culinaire ervaringsmogelijkheden, en tal van andere criteria.

Ons aanbod romantische wijnreizen