Luxe wijnreis : proef het meest authentieke !

Ga op luxe wijnreis en geniet van al het gemak en comfort, proef de beste wijnen en slaap in de beste en mooiste wijnhotels en andere authentieke accommodaties.

Maatwerk

Uw reis op maat samengesteld door wijnreisspecialisten

#1 Specialist in wijnreizen

We staan dagelijks in contact met onze lokale partners om uw wensen te realiseren

Zekerheid en bescherming

Wijnrondreizen.com is aangesloten bij het Garantie Fonds.

Ga voor een luxe wijnreis !

Ga op luxe wijnreis en geniet van al het gemak en comfort, proef de beste wijnen en slaap in de beste en mooiste wijnhotels en andere authentieke accommodaties. Welk land je ook heen wenst te gaan, bijvoorbeeld ergens in Europa, naar Zuid-Afrika, Zuid-Amerika, Australië of Nieuw-Zeeland, er zijn tal van mogelijkheden. We hebben voor speciaal voor jou enkel te beste hotels uitgekozen waar je ook heerlijk kunt eten en waar een sommelier jou de beste wijnkeuze voordraagt uit de streek.

Combineer je luxe wijnreis met talloze activiteiten zoals een helikopter of hete luchtballon vlucht boven de wijngaarden. Het makkelijkste is wanneer je ons een geheel vrijblijvende offerte aanvraag doorstuurt. We zullen deze dan nauwlettend bestuderen en je een passend voorstel aanbieden.

Ons concept

Over de accommodaties bij je wijnreis

Wijnrondreizen.com is gespecialiseerd in wijnreizen naar Europa en daarbuiten en we besteden de grootste zorg aan kwaliteit, niet kwantiteit. Van bed & breakfasts tot lodges met SPA en Golf, we hebben een zorgvuldig geselecteerd en ruim aanbod aan authentieke accommodaties en boetiek hotels voor elk budget. Ook werken wij samen met gerenommeerde wijnhuizen in elk van de bestemmingen die wij aanbieden. Deze zijn met de grootste zorg geselecteerd op kwaliteit, plaats, overnachting en culinaire ervaringsmogelijkheden, en tal van andere criteria.

Ons aanbod luxe wijnreizen