Vasco Wijn

Vasco Wijn

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Marketingpartners in wijn

Wie is Vasco Wijn

Wij zijn Silvia en Sofia. Samen zijn wij Vasco Wijn. Vanuit Vasco Wijn verzorgen wij wijnproeverij boxen en (online) wijnworkshops. Onze interesse in wijn en alles wat er bij wijn maken, proeven en beoordelen komt kijken is al heel vroeg ontstaan. Onze roots liggen namelijk in Portugal en de passie voor wijn stroomt al eeuwenlang door de aderen van onze families. Wij zijn ons de afgelopen jaren steeds meer gaan verdiepen in wijn en hebben verschillende opleidingen gevolgd. Silvia heeft inmiddels het internationale WSET 2 gehaald en start binnenkort met WSET 3. Zij schrijft graag over wijn & spijs en heeft een eigen blogwebsite ‘misswineanddine’. Sofia heeft SDEN 2 en 3 op zak en heeft al plannen om voor SDEN 4 te gaan. Zij werkt o.a. op een wijngaard in Nederland en kent alle ins and outs van wijn maken en heeft haar eigen bedrijf als wijnimporteur: Wine by Sofia. Wijn is dus zeg maar echt ons ‘ding’. Ga je met ons mee op ontdekkingsreis?

Waarom Vasco Wijn

Je leert tijdens onze (online) wijnworkshop hoe wijn wordt gemaakt, hoe je wijn kunt beoordelen door te kijken, te ruiken en te proeven en welke combinaties je kunt maken met wijn en spijs. En je proeft de beste Portugese wijnen die wij speciaal voor jou selecteren. En omdat wijn nog beter smaakt met spijs, serveren wij tijdens onze wijnworkshop op locatie altijd een goedgevulde borrelplank met bijpassende hapjes.

De producten van Vasco Wijn

In onze wijnproeverij boxen en tijdens onze (online) wijnworkshops proef je niet alleen de lekkerste en meest bijzondere Portugese wijnen maar vertellen we je ook het verhaal achter de wijn. Met Vasco willen we jou op een ontdekkingsreis laten gaan. Want er valt zo veel te vertellen en te leren over wijn. Portugese wijnen hebben een bijzondere plek in onze proeverijen en workshops. Met meer dan 250 druivenrassen en een ongekende kennis van blenden is Portugal namelijk een van de boeiendste en authentiekste wijnlanden ter wereld.

Aanbieding van het moment bij Vasco Wijn

Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Of geef je graag zelf een wijnproeverij thuis? Bestel nu onze complete wijnproeverij box!

  • In iedere wijnbox zitten heerlijke en unieke wijnen; wit, rood, mousserend, rosé, aperitief of dessert wijn. Voor ieder wat wils!
  • In elke wijnbox zit ons uitgebreide en professionele “Leer Proeven als een Pro” pakket.
  • We hebben ook een borrel wijnbox met lekkere Portugese hapjes en een heerlijke wijn naar keuze!
  • Onze wijnboxen heb je al vanaf 25 euro!
  • Bestel twee wijnboxen en krijg gratis een online live wijnworkshop. Wij leren je dan proeven als een echte pro!
  • Bestel vandaag voor 12.00 uur een wijnproeverij box en je hebt hem morgen in huis!

Onze partner pages zijn een promotiemedium voor derden die hun wijngerelateerd product willen promoten. De teksten en foto’s zijn van de partners welke hierboven beschreven staan. Wijnnrondreizen.com is derhalve niet verantwoordelijk voor de inhoud.