Wijnreizen Centraal-Europa

Wijnreizen Centraal-Europa

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Alle wijnreizen naar Centraal-Europa kun je aanpassen op maat ...

Kijk gerust rond in ons aanbod van wijnreizen in Centraal-Europa. Al deze voorbeelden kun je gemakkelijk en geheel op maat laten aanpassen aan jouw wensen. Aarzel niet om ons te contacteren wanneer je vragen hebt of wilt boeken.

Centraal-Europa is een relatief nieuw ontdekte wijnbestemming met Oostenrijk en Zwitserland, hoewel wijn hier al vele eeuwen wordt gemaakt. Wijn wordt in Oostenrijk vooral langs de oostgrens van het land gemaakt in het verlengde van Moravië in Tsjechië tot onder de stad Graz nabij Slovenië. In Zwitserland wordt wijn vooral verbouwd op de zonnige heuvels tussen Lausanne en Montreux, in het UNESCO werelderfgoed gebied van Lavaux. Kies uit een van de vele onderstaande wijnreizen in Centraal-Europa en ontdek unieke heerlijke wijnen. Je maakt kennis met de lokale wijnboeren, je bezoekt kleinschalige dan wel enkele grote wijnhuizen zodat er een mooie balans ontstaat tussen modern en traditioneel maar dat niet alleen.

Je zult nog zo veel meer op het gebied van wijn ontdekken tijdens een van onderstaande wijnreizen in Centraal-Europa. Maar een wijnreis in Centraal-Europa is nog zo veel meer. Wat dacht je van de talloze prachtige natuurlandschappen met meren, vulkanen, heerlijke traditionele gerechten die Centraal-Europa rijk is, unieke culturen en nog zo veel meer. Kies uit een van onderstaande wijnreizen in Centraal-Europa en laat deze geheel naar eigen wens aanpassen.

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's