Wijnreis en yoga

Wijnreis en yoga

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Yoga en wijn combineren ? Waarom zou je ? Ben je ook een yoga- en wijnliefhebber ? Volg dan enkele yogasessies tijdens een mooie wijnreis en yogavakantie welke je uitstekend samen kunt combineren. Wijngaarden zijn een waar alternatief voor het huidig aanbod yogavakanties en yoga retreats. Toch blijf je te midden van de natuur in een prachtige omgeving. Met eindeloze wijnstokken, een zee van groen om je heen en een wijnmaker die ook yoga docent is, ben je op de ideale plaats om een wijnproeverij en yoga sessies tegelijk te volgen. Bovendien kun je waarom niet je wijnreis met yoga verlengen door op het wijndomein te overachten.

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Yoga en wijn : hoe en wat ?

Kan dat yoga en wijn ? Inderdaad, sommige wijnmakers zijn ook yogaliefhebbers en zelfs docent. Waarom zou je dan niet je twee hobbies wijn proeven en yoga combineren ? Deze professionele wijnmakers zijn dan ook erkende yogadocenten. Ook bestaat de mogelijkheid om een externe yoga docent op het wijndomein te laten komen.

Welke bestemmingen voor een wijnreis met yoga ?

Er zijn vele wijnbestemmingen mogelijk waar je ook yoga sessies kunt volgen. Uiteraard is Frankrijk een van de vooraanstaande wijnlanden met die aanbod. Ook Italië, Portugal, Spanje, Zuid-Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland zijn uitstekend geschikt. Welke wijnbestemming je verkiest, we helpen je graag bij het organiseren van de perfecte wijnreis gecombineerd met een of meerdere yoga sessies.

Andere gezondheids- en wellness vakanties

Ben je uit op wat meer ontspanning en relaxen in plaats van te stretchen, waarom zou je dan niet voor een wijnSPA gaan. We hebben voor jou verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld in Frankrijk. Bekijk hier on wijnSPA mogelijkheden.

Wijnreis op maat met yoga sessie(s)

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van wijnreizen waar yoga en wijn gecombineerd worden. Je kunt ook een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen.