Wijnreis en solex

Wijnreis en solex

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Solex en wijnreis combineren ? In diverse wijnregio’s is het tegenwoordig mogelijk om een mooie solex excursie te maken tijdens je wijnreis. Je begint en eindigt bij een wijnhuis waar je ook een wijnproeverij krijgt aangeboden. Je proeft heerlijke wijnen bij een prachtig wijnhuis. Frankrijk is een van die wijnlanden waar je in een van de vele wijnregio’s een solex excursie kunt maken tijdens je wijnreis. Bekijk onze wijnreis voorbeelden en laat desgewenst een van de wijnreizen naar je eigen wensen en smaken aanpassen. Je kunt ook je eigen wijnreis via een geheel vrijblijvende offerteaanvraag op maat laten samenstellen. Uiteraard is op tijd reserveren noodzakelijk zodat je verzekerd bent dat je een solex excursie tijdens je wijnreis kunt doen.

Wat is een solex ?

Een solex is niets minder dan wat we vroeger een snorfiets noemde. Tegenwoordig worden ze totaal gerenoveerd en zelfs met elektrische motoren voorzien. Zo kun je op een ecologische manier van wijnhuis naar wijnhuis gaan op originele wijze. Uiteraard is het in het begin (weer) wat wennen maar je zult merken dat het al snel goed zal gaan. Eenmaal gewend, geniet je, dankzij je solex van de mooie wijnlandschappen waar je doorheen rijdt.

Solex parcours door de wijngaarden

Meestal zijn de routes van te voren vastgelegd. Dankzij de kaart die je krijgt overhandigd, zul je gemakkelijk de route kunnen afleggen. Uiteraard kunnen we ook kijken of er mogelijkheden zijn om een eigen route af te leggen.

Welke bestemmingen voor een wijnreis en een solex parcours ?

Frankrijk is een van de meest voor de hand liggende wijnlanden waar je een solex excursie kunt maken tijdens je wijnreis. Andere bestemmingen zijn ook mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wijnreis op maat met solex parcours

Vraag nu een offerte op maat aan voor je wijnreis met een solex excursie in de wijngaarden.