Wijn en oldtimer toch : Je wijnreis met oldtimer tussen de wijngaarden

Wijn en oldtimer toch : Je wijnreis met oldtimer tussen de wijngaarden

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Rijdt in een oldtimer tijdens je volgende wijnreis ! Je gaat een stap terug in de tijd en geniet onderweg van de vele wijnlandschappen. Een oldtimer tour kan een halve dag duren of een hele dag afhankelijk van je budget en wat je precies wenst te zien en te doen. Je kunt ook je laten rijden met chauffeur, dan wel een oldtimer zelf rijden en achter het stuur zitten. Afhankelijk van, maak je onderweg verschillende stops bij mooie uitzichtspunten, wijnhuizen (waar je gaat wijnproeven), een restaurant voor de lunch enzovoort. In tal van wijnregio’s is een oldtimer tour mogelijk. Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal zijn slechts enkele voorbeelden.

Waar kunnen we je een oldtimer tour aanbieden ?

Deze lijst wordt continue bijgehouden

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Oldtimer tour en wijnproeverij

Wanneer je kiest voor een oldtimer tour met een groep dan heb je steeds een chauffeur tot je beschikking. Tijdens een ochtendexcursie staan er dan meestal 2 wijnproeverijen gepland. Kies je voor een hele dag, dan dat meestal drie wijnproeverijen. Je kunt ook kiezen om zelf achter het stuur van een oldtimer te gaan en zo een paar kilometer autonoom te rijden. Er is dan maximaal één wijnproeverij inbegrepen.

Oldtimer tour boeken

Bekijk hieronder onze voorbeeld wijnreizen met een oldtimer tour of vraag het in het opmerkingenveld van je offerte aanvraag.