Wijn en helikoptervlucht boven de wijngaarden

Wijn en helikoptervlucht boven de wijngaarden

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Maak tijdens je wijnreis een spectaculaire vlucht met helikopter boven de wijngaarden ! Zo krijg je een heel ander zicht op de prachtige wijnlandschappen. In diverse wijnregio’s in Frankrijk, Portugal, Italië en vele andere wijnlanden kunnen we een mooie vlucht voor je organiseren. De prachtige wijnlandschappen van Toscane, de wijnlandschappen bij Bandol aan de Middellandse Zee of bij Saint-Tropez… Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Een vlucht met helikopter boven de wijngaarden is een unieke beleving die je, waar beschikbaar, bijboeken bij iedere van onze wijnreizen. Zo maak je je wijnreis nog origineler en kom je met nog mooiere herinneringen thuis. Vraag naar een vlucht met helikopter boven de wijngaarden in offerteaanvraag voor een wijnreis op maat.

Waar kunnen we je een helikoptervlucht boven de wijngaarden aanbieden ?

Deze lijst wordt continue bijgehouden

Voorbeeld arrangement met helikoptervlucht boven de wijngaarden

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Zie de wijnhaarden vanuit een helikopter

De prachtige wijnlandschappen van de Douro, de wijnlandschappen bij Bandol aan de Middellandse Zee of bij Saint-Tropez… of bij de Niagara watervallen aan Canadese kant. Overal ter wereld zijn er tientallen mogelijkheden om wijngaarden vanuit een helikopter te zien. Mis deze kans niet en maak de mooiste souvenir foto’s van je wijnreis.

Transfer naar je hotel

Waarom zou je niet een transfer boeken vanuit de aankomst luchthaven naar je hotel ? In diverse landen kunnen we een transfer per helikopter vanuit je aankomstluchthaven richting je hotel organiseren. Vraag ernaar in je offerteaanvraag en beleef een unieke reis.

Helikopter boven de wijngaarden boeken

Of je nu een transfer of excursievlucht wenst te boeken per helikopter boven de wijngaarden, een ding is zeker : je zult een uniek moment beleven. Boek nu je helikoptervlucht. Meld dit in het opmerkingenveld van je offerteaanvraag.