Wijn en paardrijden : proef de natuur!

Wijn en paardrijden : proef de natuur!

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Een wijnreis en paardrijvakantie, een mooie combinatie voor het verplaatsen van wijnhuis naar wijnhuis en het bezoeken ervan.

Voorbeelden wijnreis en paardrijvakantie

Bekijk onze voorbeeld wijnreizen die je steeds op maat kunt aanpassen.

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Hoe ziet een een wijnreis en paardrijvakantie combi in elkaar ?

Je hebt verschillende mogelijkheden om een wijnreis en paardrijvakantie met elkaar te combineren. Een eerste mogelijkheid is gewoon een middagje uit in de natuur tussen de wijngaarden en te genieten van de prachtige landschappen die je omringen. De andere mogelijkheid is om bijvoorbeeld een volledige week op de paard van wijnhuis naar wijnhuis je te laten verplaatsen. Bovendien is een wijnreis en paardrijvakantie de ideale manier om nog eens extra te ontspannen en nergens aan te hoeven denken.

Welke bestemmingen kan ik een wijnreis en paardrijvakantie combineren ?

Of je nu enkel een middagje wilt paardrijden of een aantal dagen achter elkaar, er is veel mogelijk. Bovendien hebben we de mogelijkheid om een wijnreis en paardrijden te combineren in meerdere landen. Denk aan Frankrijk, Italië, Griekenland, Portugal en nog vele andere. Daarnaast kun je deze reizen op maat laten aanpassen zodat je je ideale reis samenstelt. Er blijft dan nog maar een ding over : genieten van wijnproeven en paardrijden !