Wijnreis met buggy tocht

Wijnreis met buggy tocht

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Buggy en wijnreis combineren ? Maak een mooie buggy excursie tijdens je wijnreis. Je begint en eindigt bij een wijnhuis. Tijdens je buggyexcursie rijd je door prachtige wijngaardlandschappen en eindig je de ochtend of middag met het proeven van heerlijke wijnen bij een prachtig wijnhuis. Italië, Frankrijk of Portugal zijn slechts een paar voorbeelden van wijnbestemmingen met prachtige landschappen en topkwaliteit wijnen. Bekijk onderstaande wijnreis voorbeelden en laat desgewenst een van de wijnreizen naar je eigen wensen en smaken aanpassen. Je kunt ook je eigen wijnreis via een geheel vrijblijvende offerteaanvraag op maat laten samenstellen. Uiteraard is op tijd reserveren noodzakelijk zodat je verzekerd bent dat je een buggy excursie tijdens je wijnreis kunt doen.

Wat is een buggy ?

Een buggy is eigenlijk niets minder dan een 4×4 voertuig waarbij je dichterbij de grond zit. Je moet er in het begin misschien aan wennen omdat het niet helemaal hetzelfde is als een auto maar je zult merken dat het al snel wendt. Eenmaal gewend, geniet je, dankzij je buggy van de wijdse wijnlandschappen om je heen.

Buggy parcours door de wijngaarden

Afhankelijk van het wijnland en de wijnbestemming die je kiest voor je volgende wijnreis zijn er verschillende mogelijkheden. In beginsel kunnen we je meegeven dat er mogelijkheden zijn, afhankelijk van de bestemming, om van wijnhuis naar wijnhuis te rijden over de kleine wegen dan wel door de wijngaard zelf.

Welke bestemmingen voor een wijnreis en een buggy parcours ?

In Frankrijk is de Rhone met z’n hier en daar steile heuvels meer voor de avontuurlijke wijnliefhebber weggelegd. Wil je meer vlakke wegen of ligt glooiende heuvels, waarom zou je dan niet voor een wijnreis met buggy toch door de wijngaarden in de Languedoc, Frankrijk, of Toscane gaan ?

Wijnreis op maat met buggy parcours

Vraag nu een offerte op maat aan voor je wijnreis met een buggy excursie in de wijngaarden.