Wijnreis met ballonvaart boven de wijngaarden

Wijnreis met ballonvaart boven de wijngaarden

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Maak tijdens je wijnreis een spectaculaire ballonvaart boven de wijngaarden van je favoriete wijnregio ! Zeer ontspannend, je neemt de tijd om de wijnlandschappen te bewonderen en je krijgt een heel ander zicht op de prachtige wijnlandschappen. Het is mogelijk om een mooie ballonvaart te maken in verschillende wijnregio’s. Frankrijk, Spanje, Italië en vele andere wijnlanden zijn slechts een paar voorbeelden. De prachtige wijnlandschappen van Toscane, de wijnlandschappen van de Loire bezaaid met kastelen, de Toscaanse culturele landschappen of die van de Bourgogne … Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Een ballonvaart boven de wijngaarden is een unieke beleving die je, waar beschikbaar, bijboeken bij iedere van onze wijnreizen.

Bovendien zijn er hier daar mogelijkheden om van een heerlijk wijn aan boord te genieten tijdens de vlucht. Een ding is zeker, eenmaal geland krijg je een glas mousserende wijn en een vluchtcertificaat aangeboden. Zo maak je je wijnreis nog origineler en kom je met nog mooiere herinneringen thuis. Vraag naar een vlucht met helikopter boven de wijngaarden in offerteaanvraag voor een wijnreis op maat.

Waar kunnen we je een Ballonvaart boven de wijngaarden aanbieden ?

Deze lijst wordt continue bijgehouden

Voorbeeld ballonvaart boven de wijngaarden voor tijdens je wijnreis

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Ballonvaart vaart en wijnproeverij

Wat is er beter dan een wijnproeverij bij te wonen met ervoor of erna een heteluchtballon vaart. Uiteraard regelen we het perfect voor jou zodat je nog de zonsondergang kan meemaken. Tijdens de wijnproeverij krijg je verschillende wijnen aangeboden zodat je een goed beeld kunt krijgen van het wijnhuis dat je bezoekt.

Zie de wijnhaarden vanuit een heteluchtballon

De prachtige wijnlandschappen van de Loire met z’n kastelen, de wijnlandschappen van Mallorca met de Middellandse Zee op de achtergrond… om maar een paar voorbeelden te noemen. Overal ter wereld zijn er tientallen mogelijkheden om wijngaarden vanuit een heteluchtballon te zien. Mis deze kans niet en maak de mooiste souvenir foto’s van je wijnreis.

Ballonvaart boven de wijngaarden boeken

Uiteraard is een ballonvaart afhankelijk van de weersomstandigheden zodat. Wanneer je een ballonvaart boven de wijngaarden wenst te boeken, een ding is zeker : je zult een uniek moment beleven. Boek nu je ballonvaart. Meld dit in het opmerkingenveld van je offerteaanvraag.