Wijncruise : wijnreis en cruise in een reis

Wijncruise : wijnreis en cruise in een reis

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Een wijncruise in Duitsland, Frankrijk, Italië of langs de Donau is een origineel idee als je eens wat anders wilt dan autorijden. Vanaf de boot heb je een geheel andere kijken naar de omgeving. Zo heb allemaal prachtig 360 graden landschappen om je heen vanaf het zonnedek en kun je prachtige foto’s maken. Ook is er aan boord tijd om seminars te volgen over de wijn van de streek, lekker te eten en te genieten van een goed glas wijn.

Voorbeelden wijncruise

Bekijk ons aanbod wijncruises over geheel Europa en daarbuiten.

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Wat is een wijncruise ?

Tijdens een wijncruise ontdek je wijnregio’s terwijl je een riviercruise aan het afleggen bent. Je combineert het plezier van het varen door de binnenlanden met het proeven van heerlijke wijnen. Bovendien worden er conferenties aan boord gehouden of kun je heerlijk genieten van het zondek dan wel je cabine.

Hoe gaat het tijdens een wijncruise ?

Eenmaal aan boord en geïnstalleerd in je cabine, is het tijd om totaal te ontspannen. Geniet van het bovendek van de boot om te zonen, een boek te lezen en de prachtige 360 graden landschappen om je heen te bewonderen. Tijdens je wijncruise zul je een aantal keren wijn gaan proeven bij verschillende wijnhuizen en andere wijnexcursies meemaken georganiseerd door de rederij.

Wanneer je het wenst, kun je je wijncruise verlengen met een citytrip of andere activiteit naar keuze. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is ons een geheel vrijblijvende offerte aanvraag te versturen. We komen dan zo snel mogelijk bij je terug om je wijncruise aanvraag verder te bespreken.

Boek eventueel een extra overnachting voor of na je wijncruise

Wijnrondreizen.com is gespecialiseerd in wijnreizen naar Europa en daarbuiten en besteedt de grootste zorg  aan kwaliteit, niet kwantiteit. Van bed & breakfasts tot lodges met SPA en golf, we hebben een zorgvuldig geselecteerd en ruim aanbod aan authentieke accommodaties en boetiek hotels voor elk budget. Ook werken wij samen met gerenommeerde wijnhuizen in elk van de bestemmingen die wij aanbieden. Deze zijn met de grootste zorg geselecteerd op kwaliteit, plaats, overnachting en culinaire ervaringsmogelijkheden, en tal van andere criteria.