Wijn en Wellness

Wijn en Wellness

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Wil je wellness en wijn combineren ? Dan zijn er diverse mogelijkheden en in verschillende landen. Frankrijk, Oostenrijk, Tsjechië zijn slechts een paar voorbeelden. Met een wellness en wijn combinatie geniet je tijdens je wijnreis van verschillende wellness behandelingen zoals massages, SPAbad en meer. Wis je dat dankzij de krachtige antioxidant resveratrol dat in de schil van blauwe druiven zit je huid beter beschermt is tegen vervuiling en de negatieve gevolgen van UV-straling ? Andere positieve eigenschappen zijn onder andere de rimpelverminderinig en het huidverstevigend effect. Een goede reden dus om met je geliefde tijdens je wijnreis een wellness en wijn behandeling te genieten.

Waar kunnen we je wellness en wijn combinaties aanbieden ?

Deze lijst wordt continue bijgehouden.

Voorbeeld wijnreizen met wellness

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Wellness en wijnproeverij

Tijdens de wellness behandelingen kun je eventueel van een heerlijk glas witte of rode wijn genieten. Maar wat als de accommodatie waar je overnacht gelegen is naast een wijndomein of nog beter, zijn eigen wijnhuis bezit ? Je kunt dan de wellness ervaring afsluiten met of laten voorafgaan door een wijnproeverij. Vraag ons naar de mogelijkheden in je offerteaanvraag.

Wellness en wijn combinatie boeken

Ben je toe aan wat wellness behandelingen ? Ga dan voor de wellness en wijn combinatie. Vraag hiernaar in je offerteaanvraag. Bekijk hieronder een voorbeeld van wellness en wijn combinatie tijdens een wijnreis.