Wijn en muziek

Wijn en muziek

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Heb je al eens ervaren hoe klassieke muziek en wijn samengaan ? Wij bieden jou de mogelijkheid dit te ervaren tijdens een workshop wijn en muziek in de Loire. Hierbij krijg je uitleg van de wijnmaker zelf over de wijnen van het wijnhuis. Uiteraard kun je ook op andere manieren deze mooie combinatie beleven, bijvoorbeeld tijdens een concert bij een wijnkasteel of tijdens een muziekfestival. Ben je wijn en muziekliefhebber, dan is dit een ervaring die je niet mag missen. Vraag ons naar de wijn en muziek mogelijkheden in het opmerkingenveld van je offerteaanvraag. Afhankelijk van je wensen zullen we dan voor jou op zoek gaan naar de best passende wijn en muziek combinatie.

Voorbeeld wijn en muziek arrangement voor tijdens je wijnreis

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Concert bij een wijnkasteel

Tijdens de zomerperiode zijn er diverse (wijn)kastelen welke concerten organiseren in het omliggende domein van het kasteel. Wijnkasteel of niet, sommige bieden ook de mogelijkheid om wijnen te proeven van de omliggende wijndomeinen. Een aangename ervaring voor wie beide is, wijn- en muziekliefhebber.

Muziekateliers en wijn

Wil je horen en voelen wat muziek met wijn doet ? Dan hebben wij voor jou de mogelijkheid om een wijn en muziek atelier te volgen in de Loire. Tijdens deze muziek en wijn atelier zul je uitleg krijgen van de wijnmaker, wandelen door de wijngaarden en overnachten in een wijnkasteel. Interesse ? Vraag een offerte aan.

Liedjes over wijn

Voor de anekdote, er zijn verschillende componisten en muzikanten welke teksten hebben geschreven en / of gezongen met hierin een referentie naar wijn. Soms is het woord “wijn” ook in de titel vermeld. Een blog die hierover heeft geschreven is Decantalo.

https://www.decantalo.com/nl/nl/blog/wijn-en-muziek-liedjes-die-over-wijn-gaan-n7053

Boek een arrangement met wijn en muziek

Uiteraard is een ballonvaart afhankelijk van de weersomstandigheden zodat. Wanneer je een ballonvaart boven de wijngaarden wenst te boeken, een ding is zeker : je zult een uniek moment beleven. Boek nu je ballonvaart. Meld dit in het opmerkingenveld van je offerteaanvraag.