Wijnreis voor 2 personen : het ideale

Een wijnreis voor 2 personen ? Dan is er volop keuze ! Wanneer je op wijnreis met z’n tweeën gaat, kun je alle kanten op.

Maatwerk

Uw reis op maat samengesteld door wijnreisspecialisten

#1 Specialist in wijnreizen

We staan dagelijks in contact met onze lokale partners om uw wensen te realiseren

Zekerheid en bescherming

Wijnrondreizen.com is aangesloten bij het Garantie Fonds.

Een wijnreis met z’n tweeën is ideaal

Een wijnreis voor 2 personen ? Dan is er volop keuze ! Wanneer je op wijnreis met z’n tweeën gaat, kun je alle kanten op. Of je nu meer zin hebt om op culinaire wijnreis te gaan of om een wijnreis te combineren met fietsen of paardrijden, er zijn tal van mogelijkheden voor een wijnreis met 2 personen. Laat je ideeën zich concretiseren door ons aanbod aan wijnreizen te doorzoeken of een wijnreis geheel op maat samen te laten stellen naar het land van jou keuze. Kom je er nog steeds niet uit, stuur dan gewoon een mail en we spreken af op kantoor wanneer het u schikt en maken uw plannen concreter.

Welk bestemming je ook naartoe wenst te gaan, Europa, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, Australië of Nieuw-Zeeland, aan wijnbestemmingen ontbreekt het niet. We hebben speciaal voor jou een weids aanbod van wijnreizen samengesteld met onze lokale partners gespecialiseerd in wijnreizen. Zo zijn we zeker dat we jou de beste kwaliteit wijnreizen, wijnproeverijen, en accommodaties kunnen bieden. Heb je speciale wensen? Laat ze dan zeker weten door een offerte op maat aanvraag bij ons in te dienen of via ons contactformulier. Aan jou de keuze.

Ons concept

Bezoek wijnhuizen

Je bezoekt zorgvuldig geselecteerde wijnhuizen

Wijnen proeven

Je proeft bekende en onbekende kwaliteitswijnen

Slapen in unieke hotels

Waar mogelijk slaap je in zorgvuldig geselecteerde wijnhotels

Maatwerk

Jij geeft aan wat je er verder bij wenst.

Over de accommodaties bij je wijnreis

Wijnrondreizen.com is gespecialiseerd in wijnreizen naar Europa en daarbuiten en we besteden de grootste zorg aan kwaliteit, niet kwantiteit. Van bed & breakfasts tot lodges met SPA en Golf, we hebben een zorgvuldig geselecteerd en ruim aanbod aan authentieke accommodaties en boetiek hotels voor elk budget. Ook werken wij samen met gerenommeerde wijnhuizen in elk van de bestemmingen die wij aanbieden. Deze zijn met de grootste zorg geselecteerd op kwaliteit, plaats, overnachting en culinaire ervaringsmogelijkheden, en tal van andere criteria.

Ons aanbod wijnreizen voor 2 personen