Honeymoon en wijnreis : originele combinatie !

Wees origineel en combineer je honeymoon met een wijnreis !

Maatwerk

Uw reis op maat samengesteld door wijnreisspecialisten

#1 Specialist in wijnreizen

We staan dagelijks in contact met onze lokale partners om uw wensen te realiseren

Zekerheid en bescherming

Wijnrondreizen.com is aangesloten bij het Garantie Fonds.

Honeymoon en wijnreis combineren ?

Honeymoon en wijnreis combineren ? Pas getrouwd en je wilt binnenkort op honeymoon reis maar je weet nog niet wat een leuk idee voor je honeymoon zou kunnen zijn? Wees origineel en combineer je honeymoon met een wijnreis ! De meeste nieuw getrouwde koppels gaan op safari naar Zuid-Afrika, een strandvakantie naar Azië enzovoort. Vrij drukke plaatsen en veel massatoerisme… Doe het origineel, ga op wijnreis voor je honeymoon !

Een wijnreis is veelal garant voor het ontdekken van nog authentieke plaatsen buiten de begaande paden van het massatoerisme. Bovendien zul je heerlijke onbekende wijnen proeven. Je slaapt in prachtige chateaus, lodges of zelfs in een oud klooster dat omgebouwd is tot wijnhotel maar wel haar authentieke karakter heeft behouden.

Er zijn vele mogelijkheden om je honeymoon met een wijnreis te combineren. Een honeymoon naar Frankrijk in een romantisch kasteel tussen de wijngaarden in de Bordeauxstreek… Een combinatie van een prachtige honeymoon met wijnproeven en slapen in luxe lodges in Zuid-Afrika en eindigen met een safari bij een geheim adresje in een privé reserve bij het Kruger Park. Extra diensten regelen zoals een fotograaf, of romantisch gedecoreerde kamer zijn allemaal mogelijk. Kortom, combineer je honeymoon met een wijnreis en je zult met vele prachtige herinneringen weer thuis terugkomen die je nog lang zullen bijblijven.

Ons concept

Bezoek wijnhuizen

Je bezoekt zorgvuldig geselecteerde wijnhuizen

Wijnen proeven

Je proeft bekende en onbekende kwaliteitswijnen

Slapen in unieke hotels

Waar mogelijk slaap je in zorgvuldig geselecteerde wijnhotels

Maatwerk

Jij geeft aan wat je er verder bij wenst.

Over de accommodaties bij je wijnreis

Wijnrondreizen.com is gespecialiseerd in wijnreizen naar Europa en daarbuiten en we besteden de grootste zorg aan kwaliteit, niet kwantiteit. Van bed & breakfasts tot lodges met SPA en Golf, we hebben een zorgvuldig geselecteerd en ruim aanbod aan authentieke accommodaties en boetiek hotels voor elk budget. Ook werken wij samen met gerenommeerde wijnhuizen in elk van de bestemmingen die wij aanbieden. Deze zijn met de grootste zorg geselecteerd op kwaliteit, plaats, overnachting en culinaire ervaringsmogelijkheden, en tal van andere criteria.

Ons aanbod wijnreizen en honeymoon