Wijnreis met groep : wijnproeven in gezelschap

Een wijnreis met groep is het plezier van wijnproeven en bevindingen delen in gezelschap van andere wijnliefhebbers en wijngepassioneerde net als jij.

Maatwerk

Uw reis op maat samengesteld door wijnreisspecialisten

#1 Specialist in wijnreizen

We staan dagelijks in contact met onze lokale partners om uw wensen te realiseren

Zekerheid en bescherming

Wijnrondreizen.com is aangesloten bij het Garantie Fonds.

Wijnreizen met een groep wijnliefhebbers zoals jij

Een wijnreis met groep is het plezier van wijnproeven en bevindingen delen in gezelschap van andere wijnliefhebbers en wijngepassioneerde net als jij. Ontdek onze mogelijke wijnreizen naar onze verschillende bestemmingen zoals binnen Europa naar Italië, Griekenland, Portugal, of naar verder weg gelegen bestemmingen zoals Zuid-Amerika, Zuid-Afrika of waarom niet Australië en Nieuw-Zeeland.

Tijdens een wijnreis met groep bezoek je de verschillende wijnhuizen, ga je heerlijke wijnen proeven en word je rondgeleid door de wijnkelder van het wijnhuis en over de wijngaarden zelf. Voor wijnreizen met groep bestaat zowel de mogelijkheid om bij een internationaal reisgezelschap aan te sluiten met meestal gegarandeerd vertrek en Engelstalige gids enerzijds. Anderzijds kan je je aansluiten bij een door ons georganiseerde Nederlandstalige wijnreis met groep maar zonder gegarandeerd vertrek. Hier wil je liever niet die onzekerheid, kies dan voor een individuele wijnreis op maat.

Ons concept

Bezoek wijnhuizen

Je bezoekt zorgvuldig geselecteerde wijnhuizen

Wijnen proeven

Je proeft bekende en onbekende kwaliteitswijnen

Slapen in unieke hotels

Waar mogelijk slaap je in zorgvuldig geselecteerde wijnhotels

Maatwerk

Jij geeft aan wat je er verder bij wenst.

Over de accommodaties bij je wijnreis

Wijnrondreizen.com is gespecialiseerd in wijnreizen naar Europa en daarbuiten en we besteden de grootste zorg aan kwaliteit, niet kwantiteit. Van bed & breakfasts tot lodges met SPA en Golf, we hebben een zorgvuldig geselecteerd en ruim aanbod aan authentieke accommodaties en boetiek hotels voor elk budget. Ook werken wij samen met gerenommeerde wijnhuizen in elk van de bestemmingen die wij aanbieden. Deze zijn met de grootste zorg geselecteerd op kwaliteit, plaats, overnachting en culinaire ervaringsmogelijkheden, en tal van andere criteria.

Ons aanbod wijnreizen met groep