Wijnreis en segway

Wijnreis en segway

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Segway en wijnreis combineren ? Een mooie segway excursie begint en eindigt meestal bij een wijnhuis. Of je nu in de Loire, de Elzas of een andere wijnregio dan wel wijnland een segway excursie maakt, je rijdt door prachtige wijngaardlandschappen. Je excursie eindigt steeds met het proeven van heerlijke wijnen bij een prachtig wijnhuis. Italië, Frankrijk of Portugal zijn slechts een paar voorbeelden van wijnlanden met prachtige landschappen en topkwaliteit wijnen. Bekijk onderstaande wijnreis voorbeelden en voeg er, waar mogelijk, een segway excursie aan toe. Laat desgewenst een van de wijnreizen naar je eigen wensen en smaken aanpassen. Je kunt ook een wijnreis via een geheel vrijblijvende offerteaanvraag op maat laten samenstellen. Uiteraard is op tijd reserveren noodzakelijk zodat je verzekerd bent dat je een segway excursie tijdens je wijnreis kunt doen.

Wat is een segway ?

Een segway is een elektrisch aangedreven voertuig. Uiteraard is het in het begin misschien wat wennen. Door je stuur naar voren of achter te halen zul je een segway kunnen bedienen. Maar je zult merken dat het al snel wendt. Eenmaal gewend, geniet je, dankzij je segway van de wijdse wijnlandschappen om je heen. Je krijgt een helm mee voor de veiligheid.

Segway parcours door de wijngaarden

Van wijnhuis naar wijnhuis rijden over de kleine wegen dan wel door de wijngaard zelf zijn de meest gebruikelijke parcours. Uiteraard kun je ook met je eigen wensen opkomen en, waar mogelijk, zullen we zoeken naar een passend aanbod zodat je naar tevredenheid een mooie excursie met de segway kunt beleven.

Welke bestemmingen voor een wijnreis en een segway parcours ?

Segway excursies zijn tegenwoordig vrij populair en op veel plaatsen te doen. In Frankrijk kun je uitstekend terecht in de Elzas of de Bourgogne bijvoorbeeld. Wil je meer vlakke wegen of ligt glooiende heuvels, waarom zou je dan niet voor een wijnreis met segway toch door de wijngaarden in de Loire of Champagne gaan ?

Wijnreis op maat met segway parcours

Vraag nu een offerte op maat aan voor je wijnreis met een segway excursie in de wijngaarden.