Wijn en Quad

Wijn en Quad

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Quad en wijnreis combineren ? Een quad excursie maken door de wijngaarden is vooral weggelegd voor diegene die op zoek zijn naar meer adrenaline. Je quad excursie duurt meestal tussen 1u30 en 2u00. Zo maak je een mooie quad excursie tijdens je wijnreis en bewonder je de wijnlandschappen om je heen op een andere wijze. Je begint en eindigt bij een wijnhuis. Tijdens je quadexcursie rijd je door prachtige wijngaardlandschappen en eindig je de ochtend of middag met het proeven van heerlijke wijnen bij een prachtig wijnhuis. Er zijn verschillende wijnbestemmingen met prachtige landschappen en topkwaliteit wijnen die jou een quad excursie kunnen aanbieden. Bekijk onderstaande wijnreis voorbeelden en laat desgewenst een van de wijnreizen naar je eigen wensen en smaken aanpassen met een quad excursie. Je kunt ook je eigen wijnreis via een geheel vrijblijvende offerteaanvraag op maat laten samenstellen. Uiteraard is op tijd reserveren noodzakelijk zodat je verzekerd bent dat je een quad excursie tijdens je wijnreis kunt doen.

Wat is een quad ?

Een quad is eigenlijk niets minder dan een 4×4 voertuig waarbij je dichterbij de grond zit en een helm draagt gezien de robustere omvang van het voertuig. Het is niet helemaal hetzelfde als autorijden maar je zult merken dat het al snel wendt. Eenmaal gewend, geniet je, dankzij je quad van de wijdse wijnlandschappen om je heen en kun je je laten gaan en die adrenaline voelen.

Quad parcours door de wijngaarden

Afhankelijk van het wijnland en de wijnregio die je kiest voor je volgende wijnreis zijn er verschillende mogelijkheden. In beginsel kunnen we je meegeven dat er mogelijkheden zijn, afhankelijk van de bestemming, om van wijnhuis naar wijnhuis te rijden over de kleine wegen dan wel door de wijngaard zelf. Daarna is het aan jou om je wensen mee te geven. Wij zoeken vervolgens uit of het mogelijk is en komen desnoods met een alternatief voorstel.

Welke bestemmingen voor een wijnreis en een quad parcours ?

In Frankrijk is de Bourgogne zijn er vele wijngaarden waar je een quad excursie kunt maken met aangepaste zandwegen. Wil je meer vlakke wegen of ligt glooiende heuvels, waarom zou je dan niet voor een wijnreis met quad toch door de wijngaarden in de Languedoc, Frankrijk, of Toscane gaan ?

Wijnreis op maat met quad parcours

Vraag nu een offerte op maat aan voor je wijnreis met een quad excursie in de wijngaarden.