Wijnreis op maat voor groepen

Wijnreis op maat voor groepen

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Wijnreis op maat met je eigen groep wijnliefhebbers

Ben je een vereniging of bedrijf ? Een grote familie met een speciaal evenement ? Een groepje vrienden ?

Wil je een wijnreis maken op maat en van A tot Z georganiseerd enkel en alleen voor jouw groep ? Misschien een hele accommodatie afhuren ? De mooiste accommodaties ?

Een wijnreis met groep is het plezier van wijnproeven en bevindingen delen in gezelschap van andere wijnliefhebbers en wijngepassioneerde net als jij. Ontdek onze mogelijke wijnreizen naar onze verschillende bestemmingen zoals binnen Europa naar Italië, Griekenland, Portugal, of naar verder weg gelegen bestemmingen zoals Zuid-Amerika, Zuid-Afrika of waarom niet Australië en Nieuw-Zeeland.

Bekijk ons aanbod wijreizen met groep

In ons aanbod wijnreizen met groep zijn sommige wijnreizen te privatiseren zodat je verder met je eigen groepje kunt gaan reizen. Vraag ons voor een offerte op maat.

Wijnreizen met een groep wijnliefhebbers zoals jij​

Tijdens een wijnreis met groep bezoek je de verschillende wijnhuizen, ga je heerlijke wijnen proeven en word je rondgeleid door de wijnkelder van het wijnhuis en over de wijngaarden zelf. Voor wijnreizen met groep bestaat zowel de mogelijkheid om bij een internationaal reisgezelschap aan te sluiten met meestal gegarandeerd vertrek en Engelstalige gids enerzijds. Anderzijds kan je je aansluiten bij een door ons georganiseerde Nederlandstalige wijnreis met groep maar zonder gegarandeerd vertrek. Hier wil je liever niet die onzekerheid, kies dan voor een individuele wijnreis op maat.

Vraag dan nu een offerte op maat aan voor jouw groep.