Wijn en kookatelier : Kooklessen volgen tijdens je culinaire wijnreis

Wijn en kookatelier : Kooklessen volgen tijdens je culinaire wijnreis

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Kooklessen volgen tijdens je volgende wijnreis ? Wil je tijdens je volgende wijnreis culinair bezig zijn ? Dat is leuk en leerzaam. Bovendien kun je je opgedane kennis mee naar huis nemen zodat je nog lang kunt nagenieten van je culinaire wijnreis. Wat dacht je van een heerlijke wijnreis waaar je ’s ochtends kooklessen gaat volgen en ’s middags gewoon lekker geniet van het zwembad van het wijnhotel tussen de wijngaarden ? Bovendien ook uiteenlopende masterclasses volgens in wijn en spijs, wijn, Champagne en noem maar op. Je kunt je culinaire wijnreis met kooklessen geheel op maat samen laten stellen aan jouw gewenste ritme.

Welke wijnlanden voor een wijnreis met kooklessen ?

Voorbeeld wijnreis met kooklessen

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Wijnreis met kooklessen en wijnproeverijen

Behalve een aantal originele (streek) recepten leren koken van de wijnregio die je bezoekt, zul je ook een aantal wijnproeverijen aangeboden krijgen. Zo kun je als fijnproever en wijnliefhebber welke wijn het beste matched bij de gerechten die je tijdens de kookles hebt aangeleerd. Een kookatelier sluit je meestal af met een lunch waarbij je een aantal bijpassende wijnen proeft. Zo krijg in ieder geval al een voorproef hoe het precies werkt.

Wijnreis op maat met met kooklessen ?

Heb je specifieke wensen voor een wijnreis met kooklessen ? Stuur dan een vrijblijvende offerteaanvraag in en wij stellen jouw wijnreis met kooklessen op maat samen zoals jij het wenst.

Wijnreis met kooklessen : over de accommodaties

Wijnrondreizen.com is gespecialiseerd in wijnreizen naar Europa en daarbuiten en besteedt de grootste zorg aan kwaliteit, niet kwantiteit. Van bed & breakfasts tot lodges met SPA en golf, we hebben een zorgvuldig geselecteerd en ruim aanbod aan authentieke accommodaties en boetiek hotels voor elk budget. Ook werken wij samen met gerenommeerde wijnhuizen in elk van de bestemmingen die wij aanbieden. Deze zijn met de grootste zorg geselecteerd op kwaliteit, plaats, overnachting en culinaire ervaringsmogelijkheden, en tal van andere criteria.

Vraag vandaag een geheel vrijblijvende offerte aan !