Autovakantie Zwitserland

Autovakantie Zwitserland

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Ben je op zoek naar een originele autovakantie naar Zwitserland ? Zwitserland is het originele wijnland bij uitstek voor een prachtige autovakantie. Of je nu 10 dagen of 15 dagen in Zwitserland wilt doorbrengen, Zwitserland heeft zoveel keuze.

Alle autovakanties naar Zwitserland zijn aan te passen op maat

Bekijk onze autovakanties naar Zwitserland :

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Autovakantie Zwitserland

Een autovakantie in Zwitserland staat voor vrijheid, ontdekken en genieten. Inderdaad, Zwitserland is niet enkel chocolat en raclette. Er is ongelofelijk veel in Zwitserland te zien op natuur en cultuurgebied. Bovendien is Zwitserland een van de mooiste wijnlanden van Europa. Wist dat het wijngebied van Lavaux op de UNESCO werelderfgoed staat vermeld ? Maar telt nog veel meer unieke wijngebieden. Tijdens een autovakantie naar Zwitserland heb je dan ook volop keuze om Zwitserland als wijnland dieper te leren kennen, mooie wijnhuizen te bezoeken, en waarom niet in originele wijnhotels te slapen in de wijngaarden.

Hoe bereid je je autovakantie naar Zwitserland voor ?

Goed voorbereid op autovakantie naar Zwitserland gaan dat is uiteraard belangrijk. We hebben graag dat je een zorgeloze autovakantie tegemoet gaat en met de mooiste reiservaringen thuiskomt. Wanneer je op autovakantie naar Zwitserland gaat, dan zijn er wel een aantal punten aan welke je moet denken. Denk aan milieustickers of een goede rust genieten onderweg. Zwitserland is namelijk een lange rit naar het zuiden. Zo wordt de extra overnachting tijdens je autorit naar je favoriete wijnregio een ervaring op zich. Via deze webpage van de Nederlandse ANWB (externe link) of deze webpage van de Belgische VAB (externe link), lees je (bijna) alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding voor je autovakantie naar Zwitserland en wat je in ieder geval verplicht naar Zwitserland moet meenemen.

Autovakantie Zwitserland en corona ?

Lees ons artikel over hoe we omgaan met corona hier.

Wat is de ideale lengte voor een autovakantie naar Zwitserland ?

De ideale lengte voor een autovakantie naar Zwitserland is erg persoonlijk gebonden en afhankelijk van vele factoren. Denk aan je aantal vakantiedagen, welke wijnregio jouw voorkeur verdiend (enkel een deel of juist heel Zwitserland ? ), wil je onderweg ergens een overnachting bijboeken, het ritme en aantal kilometers dat je per dag wenst af te leggen… Dit zijn slechts enkele factoren die de lengte van je autovakantie naar Zwitserland zullen bepalen. Hoe dan ook, we helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale autovakantie naar Zwitserland.

Zorgeloze vakantie

Geheel op maat

Al onze autovakanties naar Zwitserland zijn op maat aan te passen aan jouw wensen en voorkeuren. Welke wijnregio ook je voorkeur verdient, wij weten waar je moet wezen voor het proeven van heerlijke wijnen en een leuk bezoek. Wil je meer, bijvoorbeeld een picknick in de wijngaarden, een luchtballonvaart boven de wijngaarden of paardrijen door de wijngaarden, geen zorgen. Wij weten waar je moet wezen.

Soepele voorwaarden

Of je nu naar het meer van Genève op autovakantie wilt gaan of een wijnexperience wilt combineren met natuur, vraag ons gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Speciaal omwille van de corona, kun je bij ons je autovakantie naar Zwitserland boeken met uiterst soepele voorwaarden :

  • Géén enkele verplichting of aanbetaling tot 30 dagen voor vertrek
  • Gratis annuleren tot 15 dagen voor vertrek
  • Corona veilige bestemmingen
  • Corona veilige accommodaties
  • De garanties van het boeken bij een betrouwbare touroperator waaronder een oplossing bieden in bepaalde situaties (zoals een uitbraak van het corona virus)
  • Krijg een leuk cadeautje bij bevestiging van je boeking

Onze autovakanties naar Zwitserland zijn :