Autovakantie Oostenrijk

Autovakantie Oostenrijk

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Ben je op zoek naar een originele autovakantie naar Oostenrijk ? Oostenrijk is het wijnland bij uitstek voor een prachtige autovakantie. Of je nu 10 dagen of 15 dagen in Wachau en Wagram wilt doorbrengen dan wel in de wijnregio van Styria bij Graz in het zuiden van Oostenrijk, dit prachtige wijnland heeft zoveel keuze.

Autovakantie aanbod Oostenrijk

Bekijk onze autovakanties naar Oostenrijk :

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Autovakantie Oostenrijk

Een autovakantie in Oostenrijk staat voor vrijheid, genieten en ontspanning. Er is ongelofelijk veel in Oostenrijk te zien op natuur en cultuurgebied. Bovendien is Oostenrijk een van de mooiste wijnlanden van Europa. Tijdens een autovakantie naar Oostenrijk heb je dan ook volop keuze om Oostenrijk als wijnland dieper te leren kennen, mooie wijnhuizen te bezoeken, en waarom niet in originele wijnhotels te slapen in de wijngaarden.

Hoe bereid je je autovakantie naar Oostenrijk voor ?

Goed voorbereid op autovakantie naar Oostenrijk gaan dat is uiteraard belangrijk. We hebben graag dat je een zorgeloze autovakantie tegemoet gaat en met de mooiste reiservaringen thuiskomt. Wanneer je op autovakantie naar Oostenrijk gaat, dan zijn er wel een aantal punten aan welke je moet denken. Denk aan milieustickers of een goede rust genieten onderweg. Oostenrijk is namelijk een lange rit naar het zuiden. Zo wordt de extra overnachting tijdens je autorit naar je favoriete wijnregio een ervaring op zich. Via deze webpage van de Nederlandse ANWB (externe link) of deze webpage van de Belgische VAB (externe link), lees je (bijna) alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding voor je autovakantie naar Oostenrijk en wat je in ieder geval verplicht naar Oostenrijk moet meenemen.

Autovakantie Oostenrijk en corona ?

Lees ons artikel over hoe we omgaan met corona hier.

Wat is de ideale lengte voor een autovakantie naar Oostenrijk ?

De ideale lengte voor een autovakantie naar Oostenrijk is erg persoonlijk gebonden en afhankelijk van vele factoren. Denk aan je aantal vakantiedagen, welke wijnregio jouw voorkeur verdiend (Wachau, Wenen, misschien Styria ? ), wil je onderweg ergens een overnachting bijboeken, het ritme en aantal kilometers dat je per dag wenst af te leggen… Dit zijn slechts enkele factoren die de lengte van je autovakantie naar Oostenrijk zullen bepalen. Hoe dan ook, we helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale autovakantie naar Oostenrijk.

Zorgeloze vakantie

Geheel op maat

Al onze autovakanties naar Oostenrijk zijn op maat aan te passen aan jouw wensen en voorkeuren. Welke wijnregio ook je voorkeur verdient, wij weten waar je moet wezen voor het proeven van heerlijke wijnen en een leuk bezoek. Wil je meer, bijvoorbeeld een picknick in de wijngaarden, een luchtballonvaart boven de wijngaarden of paardrijen door de wijngaarden, geen zorgen. Wij weten waar je moet wezen. Of je nu naar Wachau en Wenen op autovakantie wilt gaan, Burgenland of naar Styria bij Graz, vraag ons gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan.

Soepele voorwaarden

Speciaal omwille van de corona, kun je bij ons je autovakantie naar Oostenrijk boeken met uiterst soepele voorwaarden :

  • Géén enkele verplichting of aanbetaling tot 30 dagen voor vertrek
  • Gratis annuleren tot 15 dagen voor vertrek
  • Corona veilige bestemmingen
  • Corona veilige accommodaties
  • De garanties van het boeken bij een betrouwbare touroperator waaronder een oplossing bieden in bepaalde situaties (zoals een uitbraak van het corona virus)
  • Krijg een leuk cadeautje bij bevestiging van je boeking

Onze autovakanties naar Oostenrijk zijn :