Autovakantie Kroatië

Autovakantie Kroatië

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Ben je op zoek naar een originele autovakantie naar Kroatië ? Kroatië is het wijnland bij uitstek voor een prachtige autovakantie. Of je nu 10 dagen of 15 dagen in Istrië wilt doorbrengen dan wel een andere wijnregio van Kroatië, dit opkomende wijnland heeft zoveel keuze. Een autovakantie in Kroatië staat voor nieuwe wijnen ontdekken en genieten. Er is ongelofelijk veel in Kroatië te zien op natuur en cultuurgebied met haar prachtige UNESCO steden. Bovendien is Kroatië een van de minder bekende wijnlanden van Europa. Tijdens een autovakantie naar Kroatië heb je dan ook volop keuze om Kroatië als wijnland dieper te leren kennen, mooie wijnhuizen te bezoeken, en waarom niet in originele wijnhotels te slapen in de wijngaarden.

Alle autovakanties naar Kroatië kun je aanpassen op maat

Bekijk onze autovakanties naar Kroatië :

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Autovakantie Kroatië

Al onze autovakanties naar Kroatië zijn op maat aan te passen aan jouw wensen en voorkeuren. Welke wijnregio ook je voorkeur verdient, wij weten waar je moet wezen voor het proeven van heerlijke wijnen en een leuk bezoek. Wil je meer, bijvoorbeeld een picknick in de wijngaarden, een luchtballonvaart boven de wijngaarden of paardrijen door de wijngaarden, geen zorgen. Wij weten waar je moet wezen.

Hoe bereid je je autovakantie naar Kroatië voor ?

Goed voorbereid op autovakantie naar Kroatië gaan dat is uiteraard belangrijk. We hebben graag dat je een zorgeloze autovakantie tegemoet gaat en met de mooiste reiservaringen thuiskomt. Wanneer je op autovakantie naar Kroatië gaat, dan zijn er wel een aantal punten aan welke je moet denken. Denk aan milieustickers of een goede rust genieten onderweg. Kroatië is namelijk een lange rit naar het zuiden. Zo wordt de extra overnachting tijdens je autorit naar je favoriete wijnregio een ervaring op zich. Via deze webpage van de Nederlandse ANWB (externe link) of deze webpage van de Belgische VAB (externe link), lees je (bijna) alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding voor je autovakantie naar Kroatië en wat je in ieder geval verplicht naar Kroatië moet meenemen.

Wat is de ideale lengte voor een autovakantie naar Kroatië ?

De ideale lengte voor een autovakantie naar Kroatië is erg persoonlijk gebonden en afhankelijk van vele factoren. Denk aan je aantal vakantiedagen, welke wijnregio jouw voorkeur verdiend, wil je onderweg ergens een overnachting bijboeken, het ritme en aantal kilometers dat je per dag wenst af te leggen… Dit zijn slechts enkele factoren die de lengte van je autovakantie naar Kroatië zullen bepalen. Hoe dan ook, we helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale autovakantie naar Kroatië.

Autovakantie Kroatië en corona ?

Lees ons artikel over hoe we omgaan met corona hier.

Zorgeloze vakantie

Geheel op maat

Of je nu naar Istrië op autovakantie wilt gaan of een andere wijnregio van Kroatië, vraag ons gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan.

Soepele voorwaarden

Speciaal omwille van de corona, kun je bij ons je autovakantie naar Kroatië boeken met uiterst soepele voorwaarden :

  • Géén enkele verplichting of aanbetaling tot 30 dagen voor vertrek
  • Gratis annuleren tot 15 dagen voor vertrek
  • Corona veilige bestemmingen
  • Corona veilige accommodaties
  • De garanties van het boeken bij een betrouwbare touroperator waaronder een oplossing bieden in bepaalde situaties (zoals een uitbraak van het corona virus)
  • Krijg een leuk cadeautje bij bevestiging van je boeking

Onze autovakanties naar Kroatië zijn :