Autovakantie Jura Frankrijk

Autovakantie Jura Frankrijk

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Autovakantie Frankrijk in de Jura ? De Jura is een unieke wijnstreek voor autovakanties in Frankrijk. 7 tot 10 dagen is meestal de ideale lengte om deze prachtige wijnstreek te ontdekken. Uiteraard kun je ook langer verblijven in de Jura. Bovendien heb je tijdens je autovakantie in Frankrijk langs de Jura wijnroute een grote keuze aan prachtige accommodaties en mooie kleinschalige wijnhuizen.

Deze autovakanties kun je geheel op maat aanpassen

Bekijk onze autovakanties naar Frankrijk in de Jura wijnstreek :

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Autovakantie Jura wijnstreek

De Jura is een prachtige wijnstreek waar veel te zien en te beleven valt. Zo kun je, behalve kleine charmante wijnhuizen bezoeken, ook heerlijk wandelen, fietsen in de natuur of juist er wat langer en verder weg op uittrekken met je eigen auto. De Jura is de ideale wijnstreek om even heerlijk te ontspannen omgeven door bucolieke landschappen met zachte heuvels vol geplant met wijnstokken.

Wat is de ideale lengte voor een autovakantie naar de Jura wijnstreek?

De ideale lengte voor een autovakantie naar Frankrijk in de Jura is erg persoonlijk gebonden en afhankelijk van vele factoren. Denk aan je aantal vakantiedagen, wat je allemaal wilt zien, het ritme en aantal kilometers dat je per dag wenst af te leggen… Dit zijn slechts enkele factoren die de lengte van je autovakantie naar Frankrijk in de Jura zullen bepalen. Hoe dan ook, we helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale autovakantie op maat.

Accommodatie tijdens je autovakantie in de Jura wijnstreek

Tijdens je autovakantie naar Frankrijk in de Jura wijnstreek verblijf je in zorgvuldig geselecteerde accommodaties. Elke accommodatie is geselecteerd op basis van een aantal criteria waaronder aanwezige faciliteiten, prijs / kwaliteitsverhouding en in deze moeilijke corona tijden, bijvoorbeeld de genomen sanitaire maatregelen zodat jij een veilige vakantie kan tegemoet gaan.

Zorgeloze autovakantie

Geheel op maat

Een autovakantie in Frankrijk naar de Jura wijnstreek is een uitstekende keuze wanneer je graag deze wijnregio beter wilt leren kennen. Bovendien kun je het gemakkelijk combineren met een paar dagen naar de Bourgogne. Of je nu 7 dagen of 10 dagen of langer wilt gaan, we stellen graag voor jou een vrijblijvende offerte op maat op.

Soepele voorwaarden

Speciaal omwille van de corona, kun je bij ons je autovakantie naar de Jura wijnstreek in Frankrijk boeken met uiterst soepele voorwaarden :

  • Géén enkele verplichting of aanbetaling tot 30 dagen voor vertrek
  • Gratis annuleren tot 15 dagen voor vertrek
  • Corona veilige bestemmingen
  • Corona veilige accommodaties
  • De garanties van het boeken bij een betrouwbare touroperator waaronder een oplossing bieden in bepaalde situaties (zoals een uitbraak van het corona virus)
  • Krijg een leuk cadeautje bij bevestiging van je boeking

Onze autovakanties naar Frankrijk in de Jura wijnstreek zijn :