Autovakantie Hongarije

Autovakantie Hongarije

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Ben je op zoek naar een originele autovakantie naar Hongarije ? Hongarije is het wijnland bij uitstek voor een prachtige autovakantie. Of je nu 10 dagen of 15 dagen in Hongarije wilt doorbrengen, of wellicht in combinatie met Oostenrijk en Slovenië, Hongarije heeft zoveel keuze op wijngebied. Een autovakantie in Hongarije staat voor ontdekken en genieten.

Autovakantie aanbod Hongarije

Voorbeeld autovakanties naar Hongarije :

Lees alle informatie over deze mooie wijnreis en bekijk onze inspiratiefoto's

Autovakantie Hongarije

Er is ongelofelijk veel in Hongarije te zien op natuur en cultuurgebied. Bovendien is Hongarije een van de opkomende wijnlanden in Europa. Tijdens een autovakantie naar Hongarije heb je dan ook volop keuze om Hongarije als wijnland dieper te leren kennen, mooie wijnhuizen te bezoeken, en waarom niet in originele wijnhotels te slapen in de wijngaarden.

Hoe bereid je je autovakantie naar Hongarije voor ?

In Hongarije is rijden onder invloed niet toegestaan. Je mag geen enkele druppel alcohol drinken. Mocht je toch Hongarije als wijnland willen bezoeken met je eigen auto en die heerlijke Hongaarse wijnen willen proeven, dan adviseren wij je ten minste overnachtingen te nemen in een bepaalde wijnregio om deze tijdens een excursie te kunnen ontdekken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Zorgeloze autovakantie

Geheel op maat

Al onze autovakanties naar Hongarije zijn op maat aan te passen aan jouw wensen en voorkeuren. Welke wijnregio ook je voorkeur verdient, wij weten waar je moet wezen voor het proeven van heerlijke wijnen en een leuk bezoek. Wil je meer, bijvoorbeeld een picknick in de wijngaarden, een luchtballonvaart boven de wijngaarden of paardrijen door de wijngaarden, geen zorgen. Wij weten waar je moet wezen.

Soepele voorwaarden

Of je nu naar Budapest op autovakantie wilt gaan of naar bijvoorbeeld Tokaj, vraag ons gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Speciaal omwille van de corona, kun je bij ons je autovakantie naar Hongarije boeken met uiterst soepele voorwaarden :

  • Géén enkele verplichting of aanbetaling tot 30 dagen voor vertrek
  • Gratis annuleren tot 15 dagen voor vertrek
  • Corona veilige bestemmingen
  • Corona veilige accommodaties
  • De garanties van het boeken bij een betrouwbare touroperator waaronder een oplossing bieden in bepaalde situaties (zoals een uitbraak van het corona virus)
  • Krijg een leuk cadeautje bij bevestiging van je boeking

Onze autovakanties naar Hongarije zijn :