Autovakantie Frankrijk : ideaal in 2022 !

Autovakantie Frankrijk : ideaal in 2022 !

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Ben je op zoek naar een originele autovakantie naar Frankrijk voor 2022 ? Frankrijk is het wijnland bij uitstek voor een prachtige autovakantie. Van enkele dagen in de Champagne of de Bourgogne tot 10 dagen of 15 dagen in de Provence, de Languedoc of de Bordeaux wijnregio. Een autovakantie in Frankrijk staat voor in alle vrijheid “La Douce France” ontdekken en genieten. Er is ongelofelijk veel in Frankrijk te zien op natuur en cultuurgebied. Bovendien is Frankrijk een van de grootste wijnlanden ter wereld. Tijdens een autovakantie naar Frankrijk heb je dan ook volop keuze om Frankrijk als wijnland dieper te leren kennen, mooie wijnhuizen te bezoeken, en waarom niet in originele wijnhotels te slapen in de wijngaarden.

Aanbod autovakanties Frankrijk

Waar gaat jouw ideale autovakantie in Frankrijk naartoe ? Kies jouw favoriete wijnbestemming in Frankrijk :

Hoe bereid je je autovakantie naar Frankrijk voor ?

Goed voorbereid op autovakantie gaan dat is uiteraard belangrijk. We hebben graag dat je een zorgeloze autovakantie tegemoet gaat en met de mooiste reiservaringen thuiskomt. Wanneer je op vakantie naar Frankrijk gaat met eigen auto, dan zijn er wel een aantal punten aan welke je moet denken. Denk aan milieustickers of een goede rust genieten onderweg wanneer het een lange rit naar het zuiden van Frankrijk is. Zo wordt de extra overnachting tijdens je autorit naar je favoriete wijnregio een ervaring op zich. Via deze webpage van de Nederlandse ANWB (externe link) of deze webpage van de Belgische VAB (externe link), lees je (bijna) alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding voor je vakantie naar Frankrijk en wat je in ieder geval verplicht naar Frankrijk moet meenemen.

Autovakantie Frankrijk en corona ?

Lees ons artikel over hoe we omgaan met corona hier.

Wat is de ideale lengte voor een autovakantie naar Frankrijk ?

De ideale lengte voor een autovakantie naar Frankrijk is erg persoonlijk gebonden en afhankelijk van vele factoren. Denk aan je aantal vakantiedagen, welke wijnregio jouw voorkeur verdiend (Champagne of Bordeaux), wil je onderweg ergens een overnachting bijboeken, het ritme en aantal kilometers dat je per dag wenst af te leggen… Dit zijn slechts enkele factoren die de lengte van je autovakantie naar Frankrijk zullen bepalen. Hoe dan ook, we helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale vakantie met eigen auto naar Frankrijk.

Zorgeloze autovakantie Frankrijk

Pas je autovakantie naar Frankrijk op maat aan

Al onze vakanties zijn op maat aan te passen aan jouw wensen en voorkeuren. Welke wijnregio ook je voorkeur verdient, wij weten waar je moet wezen voor het proeven van heerlijke wijnen en een leuk bezoek. Wil je meer, bijvoorbeeld een picnic in de wijngaarden, een luchtballonvaart boven de wijngaarden of paardrijen door de wijngaarden, geen zorgen. Wij weten waar je moet wezen.

Soepele voorwaarden

Of je nu naar de Champagne op autovakantie wilt gaan, naar Corsica, de Savoie of Bordeaux, vraag ons gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Speciaal omwille van de corona, kun je bij ons je autovakantie boeken met uiterst soepele voorwaarden :

  • Géén enkele verplichting of aanbetaling tot 30 dagen voor vertrek
  • Gratis annuleren tot 15 dagen voor vertrek
  • Corona veilige bestemmingen
  • Corona veilige accommodaties
  • De garanties van het boeken bij een betrouwbare touroperator waaronder een oplossing bieden in bepaalde situaties (zoals een uitbraak van het corona virus)
  • Krijg een leuk cadeautje bij bevestiging van je boeking

Onze autovakanties in Frankrijk zijn :