Autovakantie Europa : kies uit meer dan 25 landen

Autovakantie Europa : kies uit meer dan 25 landen

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Of je nu een autovakantie naar Frankrijk wilt ondernemen, een autovakantie naar Spanje, of waarom niet Italië, op autovakantie in Europa gaan bied je tal van voordelen. Zo kun je denken aan :

  • Een uitgebreid wegennetwerk in Europa wat een bijna oneindig aantal mogelijkheden geeft om een leuke route uit te stippelen voor je volgende autovakantie in 2021
  • Een uitgebreid aantal wijnregio’s, wijngebieden en wijnroutes

Ons aanbod autovakanties in Europa

Hieronder kies je je favoriete bestemming voor je volgende autovakantie :

Ga op autovakantie in Europa

Als wijnreis specialist, kun je van ons een uitgebreide kennis verwachten op het gebied van wijnregio’s en waar je enkele van Europa’s beste wijnen kan proeven tijdens je vakantie in Europa. Maar dat niet alleen. Zo heeft elk in Europa ook unieke landschappen, natuur en gastronomie die je wilt ervaren. Wij combineren voor jou het beste uit beide werelden dankzij onze zorgvuldig geselecteerde wijnhuizen, hotels en andere faciliteiten.

Een zorgeloze autovakantie binnen Europa

Goede voorbereiding

Goed voorbereid op vakantie gaan binnen Europa dat is uiteraard belangrijk. We hebben graag dat je een zorgeloze autovakantie tegemoet gaat en met de mooiste reiservaringen thuiskomt. Wanneer je op autovakantie binnen Europa gaat, dan zijn er wel een aantal punten aan welke je moet denken. Bovendien kunnen deze per land verschillend zijn. Denk aan milieustickers of vignetten. Via deze webpage van de Nederlandse ANWB (externe link) of deze webpage van de Belgische VAB (externe link), lees je (bijna) alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding voor je autovakantie binnen Europa en wat je in ieder geval verplicht mee moet meenemen per land.

Soepele voorwaarden

Een autovakantie in Europa boeken via ons staat voor soepele voorwaarden :

  • Géén enkele verplichting of aanbetaling tot 30 dagen voor vertrek
  • Gratis annuleren tot 15 dagen voor vertrek
  • Corona veilige bestemmingen
  • Corona veilige accommodaties
  • De garanties van het boeken bij een betrouwbare touroperator waaronder een oplossing bieden in bepaalde situaties (zoals een uitbraak van het corona virus)
  • Krijg een leuk cadeautje bij bevestiging van je boeking

Onze autovakanties in Europa zijn :