Wijnreis voor bedrijven : jouw MICE event

Wijnreis voor bedrijven : jouw MICE event

Wijnrondreizen.com - Wie is de oprichter ?

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Hulp nodig ?

Vragen ? Tot je dienst !
Contacteer ons
(+32) 0474 011 666

Organiseer jouw bedrijfsevent in de wijngaarden !

Originaliteit nodig ? Ga voor zakelijk wijntoerisme ! Sta je op het punt een zakelijk event te organiseren voor jouw bedrijf ? Wil je een incentive organiseren voor je medewerkers om ze te belonen voor hun waardevolle diensten van het afgelopen jaar ? Een seminar of juist een teambuilding event ? Wijnrondreizen.com helpt jou bij het organiseren van jouw zakelijk evenement binnen de prachtige wereld van wijn. Originaliteit is ook innovatief denken en vooruitstrevend zijn !  We zijn er voor jouw bedrijf. We organiseren :

  1. Incentives
  2. Seminars
  3. Vergaderingen
  4. Teambuilding sessies
  5. Zakelijk events op maat
  6. Jouw ideale plaats privatiseren

Wat is jouw zakelijk event ? Kies uit :

De juiste adressen voor jouw bedrijfsevent

Of je nu een klein wijnhuis zoekt met een restaurant en vergaderruimte voor jouw bedrijfsevent zoals een seminar of vergadering, dan wel een wijnhuis met kleinschalige accommodatie om deze geheel af te huren voor jouw incentive, Wijnrondreizen.com helpt jou verder ! We selecteerde speciaal voor jou tientallen adressen in Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, en andere wijnlanden zodat we zo precies mogelijk bij jouw wensen kunnen aansluiten.

Vraag daarom vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan en we bellen u direct terug om verdere details met u te bespreken.

Jouw bedrijfsevent verdient rust, ruimte, privacy

Afhankelijk van de gelegenheid wil je naast wat originaliteit dat de locatie je rust, ruimte en privacy biedt. Uiteraard zijn moderne faciliteiten en goede eetgelegenheid vanzelfsprekend. Wanneer je via Wijnrondreizen.com selecteerde voor je bedrijfsevent een aantal unieke adressen in en rond de wijngaarden zodat je genoeg locatiekeuzes hebt bij het laten organiseren ervan.

Rust, ruimte en privacy

Een wijndomein is de ideale locatie voor rust, ruimte, en privacy of mag het eerder een locatie zijn met een enkele geprivatiseerde ruimte ? Wanneer je via Wijnrondreizen.com heeft voor jou bedrijfsevent de beste adressen geselecteerd waar rust, ruimte en privacy de boventoon voeren. Bij je bedrijfsevent kies je op maat wat voor jou de ideale oplossing is.

Moderne faciliteiten

Elk van ons geselecteerde locaties heeft moderne faciliteiten om jouw bedrijfsevent te laten plaatsvinden en vlot te laten verlopen. Biemers en ander presentatie materiaal, catering en waar nodig comfortabele overnachtingsmogelijkheden. Bij je bedrijfsevent kies je op maat wat voor jou de ideale oplossing is.

Goed eten tijdens je bedrijfsevent

Wil je je bedrijfsevent bij wijndomein met eigen restaurant laten organiseren of catering voor jou bedrijfsevent voldoende ? Bij je bedrijfsevent kies je op maat wat voor jou de ideale oplossing is.

Gemoedelijk

Uiteraard zijn rust, ruimte, privacy, een goede organisatie en moderne faciliteiten de meest belangrijke punten, maar wanneer een locatie ook nog eens gemoedelijk is, geeft dat extra motivatie en positiviteit voor een bedrijfsevent met een positieve uitkomst.

Kleinschalig

Hoewel we ook enkele adressen voor je selecteerde met extra grote capaciteit (tot maximaal 150 personen), zijn de meeste van onze geselecteerde adressen kleinschalig met al dan niet overnachtingsmogelijkheid. Deze kleinschaligheid is ideaal voor jou bedrijfsevent wanneer ruimte, rust en privacy belangrijk zijn.